پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱ آبان ۱۳۹۰، ۱۲:۳۸

عظیمی اعلام کرد:

کشت دوم برنج در 60 هزار هکتار اراضی شالیزاری مازندران انجام شد

کشت دوم برنج در 60 هزار هکتار اراضی شالیزاری مازندران انجام شد

ساری - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان جهادکشاورزی مازندران گفت: کشت دوم برنج در سطح 60 هزار هکتار از اراضی شالیزاری استان انجام شد.

به گزارش خبرنگار مهر، رضا عظیمی صبح یکشنبه در جلسه انجمن برنج مازندران در استانداری افزود: مازندران در حوزه تحقیقات و تولید برنج در کشور پیشرو است.

وی اظهار داشت: وضعیت برداشت محصول برنج در سطح اراضی کشاورزی مازندران از سطح بالایی نسبت به سال گذشته برخوردار بوده است.

رئیس سازمان جهادکشاورزی مازندران با اشاره به اینکه چاره اندیشی مناسبی برای ثبات بازار برنج صورت گیرد، تصریح کرد: ارقام محلی با قیمت خوبی باید از کشاورزان خریداری تا برای شالیکار امیدوار کننده باشد.

عظیمی با بیان اینکه با تولید برنج پرمحصول باید برای قیمت تضمینی آن برنامه ریزی کرد، یادآور شد: هم اکنون سرانه مصرف برنج در دنیا روند افزایشی دارد.

وی با اعلام اینکه روند بی رویه واردات برنج در کشور، بر پیکره تولید کشاورزان مازندران لطمه وارد آورده است، افزود: پرداخت به موقع برنج تضمینی از کشاورزان باید مدنظر مسئولان امر قرار گیرد.

عظیمی در عین حال از روند کاهشی تولید برنج در دنیا به واسطه تغییرات آب و هوایی و طبیعی ابراز نگرانی کرد و گفت: در آینده ای نه چندان دور کشور صادرکننده برنج در دنیا نخواهیم داشت.

وی افزود: مازندرانیها سالانه 42 درصد برنج مورد نیاز کشور را تامین می کنند.

مازندران قطب تولید برنج کشور است.

کد خبر 1440916

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha