پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱ آبان ۱۳۹۰، ۱۵:۳۵

توزنده‌جانی «بهشت گمشده بابام» را به کتابفروشی‌ها فرستاد

توزنده‌جانی «بهشت گمشده بابام» را به کتابفروشی‌ها فرستاد

«بهشت گمشده‌ بابام» نوشته‌ جعفر توزنده‌جانى ‌توسط انتشارات امیرکبیر روانه بازار نشر شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، این کتاب روایت نوجوانی است که روزگار نه چندان خوشش را با پاک کردن شیشه ماشین‌ها و گرفتن پول از راننده‌ها می‌گذراند.

این نویسنده درباره کتاب‌هایی که زیر چاپ دارد، گفت: «کرمی که هیولا شد» از مجموعه رمان نوجوان امروز در کانون پرورش فکرى‌ کودکان و نوجوانان زیر چاپ است. شاید هم در این لحظه چاپ شده و منتظر رونمایی است.

توزنده‌جانی ادامه داد: بازنویسی «ملک جمشید و طلسم حمام بلور» نوشته نقیب‌المالک از کارهایى است که به ناشر داده‌ام. ملک جمشید به لحاظ ساختار و روایت کم و بیش شبیه امیرارسلان است و درست مثل امیرارسلان بین رمان به شکل امروزی و روایت‌های حماسی و پهلوانی در نوسان است. این کار را این بار نه برای نوجوانان که برای بزرگسالان بازنویسی کرده‌ام. نمی‌دانم تا چه حد در کارم موفق بوده‌ام. قضاوت را باید زمانی که چاپ شد از خواننده دید.

توزنده‌جانی که با وبگاه انجمن نویسندگان کودک و نوجوان گفتگو کرده، می‌افزاید: در حال حاضر مشغول نوشتن رمان سه‌گانه‌ای هستم که قولش را به کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان داده‌ام.

به گفته او، این اثر «رمز آتش» نام دارد و ممکن است بعدها تغییر نام دهد. هر جلد اسم جداگانه‌ای دارد که در واقع اسم شخصیتی است که در آن نقش محوری دارد. جلد اولش «ساره‌نا» نام دارد.

وی ادامه داد: تا این لحظه حدود نصف رمان نوشته‌ شده، اما بخش تحقیقی رمان وقتگیر است. می‌خواهم وقایع و مکان‌ها رنگ و بویی واقعی داشته باشند. منظورم واقعیت داستانی است.

کد خبر 1441253

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha