به گزارش خبرنگار مهر، قربانعلی پاشا عصر یکشنبه در جمع ورزشکاران استان افزود: سرانه ورزشی تا قبل از دولت نهم دو دهم درصد بوده است که با اجرای مصوبات سفر های هیئت دولت به گلستان به رقم هفت دهم درصد رسیده است.
وی در ادامه خطاب به قهرمانان ورزشی افزود: شما قهرمانان و نام آوران ورزش، استان گلستان را در کشور و جهان مطرح کردید و هیچ چیزی نمی تواند، قدردان این همه زحمات شما باشد.
وی ادامه داد: ما مدیران ورزش استان گلستان، خود را مدیون زحمات و تلاش های شما ورزشکاران می دانیم که با تلاش و همت مضاعف خود، توانستید در عرصه های مختلف ورزشی برای خود، خانواده و جامعه ورزش استان، بدرخشید.
رضا غلامی، معاون استاندار گلستان با اشاره به اهمیت دادن دولت به ورزش گفت: الحمدالله نگاه دولت نهم و دهم به ورزش نگاهی عمیق و گسترده و ویژه بوده و ورزش در نظر هیئت دولت از اهمیت بالایی برخوردار است.
وی با اشاره به عدالت محوری هیئت دولت اظهار داشت: هیئت دولت در راستای توزیع عادلانه امکانات و اعتبار در سراسر کشور به مناطق محروم عنایت ویژه داشته و سعی کرده در قسمت ورزش در نقاط دور افتاده نیز امکانات ورزشی را ایجاد کند.
غلامی، استان را استانی با پتانسبل و استعداد بالا در ورزش عنوان کرد و بیان داشت: ورزشکاران گلستانی با غیرت خاص خودشان نشان دادند که توانایی فتح سکوهای جهانی را دارند.
وی اظهار امیدواری کرد که با حمایت و عنایت همه مسئولان در آینده ای نزدیک شاهد رشد و ارتقاء ورزش در عرصه های جهانی باشیم.
نظر شما