۲ آبان ۱۳۹۰، ۱۰:۴۶

اختصاصی مهر/

می خواستم ارز آور باشم اما نشد!/ لزوم حمایت از کار آفرینان

می خواستم ارز آور باشم اما نشد!/ لزوم حمایت از کار آفرینان

مشهد - خبرگزاری مهر: می خواستم ارز آور باشم اما نشد! این بخشی از درد دلهای خودمانی یک زن کارآفرین است که تلاشهایش برای صادرات ناکام مانده است.

به گزارش خبرنگار مهر، خانم پریوش اعتمادی  یکی از زنان مدیر و کارآفرین از خانواده بزرگ صنعت ومعدن خراسان رضوی است که موقعیت شغلی خود را موهبتی از طرف خداوند و فرصتی برای خدمت بیشتر به مردم و سرزمین پر افتخار ایران می‌داند.

شنیده بودم پشت دیوارها و زیر سقف های ناپیدای این سرزمین، آدمهایی زندگی می کنند که خوب می دانند چگونه از لحظه های گذرای عمر به طور مطلوب استفاده کنند، و فرصتها را مغتنم شمرند تا هرگز با حسرت به زمان از دست رفته نیاندیشند.
 
و شاید به همین دلیل باشد که او از نترسیدن می گوید از این که چگونه با دستهای خالی به جنگ مشکلات رفته است.
 
او به مهر اظهار می دارد: با ترس و دلهره از اینکه نتوانم اطمینان کارفرمایان را جلب کنم فقط و فقط با توکل به خدا شروع کردم، اما مدتی بعد و با تلاشی مستمر سنگ بنای کارخانه ای را گذاشتم  که شاید برای خیلی ها خواب و رویا باشد و این یعنی این که من توانسته بودم گام اول را بردارم.
 
وی ادامه می دهد: خراسان یکی از قطبهای مهم صنایع غذایی کشور است، همین مساله باعث شده تا این صنعت در حوزه بسته بندی نیاز ویژه ای به انواع لاک های پوششی داشته باشد.
 
از سوی دیگر تضمین سلامت موادغذایی کنسرو شده انواع پوشش های درونی و بیرونی بسته بندیهای فلزی را ضروری ساخته است، چرا که برخورداری از این پوشش ها در فرایند استاندارد به منظور جلوگیری از آلودگی شیمیایی ونیز خوردگی اجباری است.
 
وی ادامه می دهد: از این رو تلاش کردم تا با توجه به تجاربم و با استفاده از نیروی های متخصص این نیاز استان را برای تامین لاک های صنعتی تامین کنم.
 
اعتمادی  در ادامه از چالش فراروی تولید به ویژه صادرات می گوید؛ از این که آرزو دارد نام ایران در این صنعت جهانی کند، ارز آور این مرز و بوم باشد اما به دلیل وجود مشکلات ریز و درشت تاکنون نتوانسته است به این آرزو جامه عمل بپوشاند.
 
این کار آفرین می گوید: باور کنید اگر مشکلات تعرفه ای، نوسانات نرخ ارز، مسایل گمرکی  و... نبود تولید را تا چند برابر افزایش می دادیم و از این طریق علاوه بر تامین نیازهای کشورهای منطقه، صادرات غیر نفتی را افزایش می دادیم اما متاسفانه شرایط مهیا نیست.
 
از او توضیح بیشتری می خواهم، اعتمادی گفت: بارها شده است که طرف خارجی برای خرید، اعلام آمادگی کرده است اما به دلیل اینکه شرایط تولید در کشورمان بسیار متغیر است نتوانسته ایم تضمین و تعهدات مورد نیاز خریداران را تامین کنیم این در حالی است که در کشورهای اطراف پتانسیل بسیار خوبی برای صادرات محصولات ایرانی وجود دارد، به هر حال می خواهیم صادر کننده باشیم اما شرایط مهیا نیست.
 
وی در ادامه از مشکل این روزهای صنعت، یا همان قفل بانکها و تراژدی نقدینگی می گوید و ادامه می دهد: اگر مسئولان به دنبال رونق تولید وصنعت هستند باید به یاری کار افرینان بشتابند؛ اگر این حمایتها جاری شود مطمئن باشید که بجای 20 نفر بیش ار 60 نفر را استخدام خواهم کرد.
 
از وی درباره ضرورت کار آفرینی پرسش می کنم. او می گوید: با نگاهی به روند رشد و توسعه جهانی درمی یابیم که با افزایش و گسترش فناوری های پیشرفته، نقش و جایگاه "کارآفرینان" بطور فزآینده ای بیشتر شده است. هم اکنون در عرصه جهانی افراد خلاق، نوآور و مبتکر به عنوان کارآفرینان منشا تحولات بزرگی در زمینه های صنعتی، کشاورزی و خدماتی شده اند و از آنان نیز به عنوان قهرمانان ملی یاد می شود.
 
وی می افزاید: از این رو با توجه به اینکه کارآفرینان سرمایه های اصلی کشور به شمار می روند و با ایجاد اشتغال، مشکلات جوانان را حل و از بسیاری پیامدهای بیکاری درجامعه جلوگیری می کنند؛ دولت و مجلس باید در رفع مشکلات آنان، اهتمام کامل داشته باشند.
 
وی با تاکید بر اهمیت کارآفرینی به عنوان یک پدیده اجتماعی - اقتصادی، اظهار می دارد: کارآفرینی باید به یک فرهنگ تبدیل شود چرا که توسعه اقتصادی میهن اسلامی‌مان و حضور فعال و استراتژیک در صحنه‌های اقتصادی منطقه با مشارکت زنان، نیازمند ایده‌های نو و برتر در عرصه‌های مختلف تولید و عرضه کالا و خدمات است که این مهم تنها با تشویق نسل جوان امروز به کار و کارآفرینی میسر می‌شود.
..............................
 
گزارش: امیر پرورش
 
کد خبر 1441529

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha