پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲ آبان ۱۳۹۰، ۸:۳۴

بهرامی تاکید کرد:

پتانسیلهای کاهش مشکلات آموزشی و پرورشی در البرز وجود دارد

پتانسیلهای کاهش مشکلات آموزشی و پرورشی در البرز وجود دارد

کرج - خبرگزاری مهر: مدیرکل نوسازی مدارس استان البرز گفت: پتانسیلهای کاهش مشکلات و کمبودهای آموزشی و پرورشی در البرز وجود دارد و از این پتانسیلها استفاده می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، علی بهرامی شامگاه یکشنبه در برنامه زنده تلویزیونی تهران بیست افزود: مشکلات در زمینه امور آموزشی و پرورشی در استان البرز زیاد است اما به موازات این امر، پتانسیلهای زیادی وجود دارد.

مدیرکل نوسازی مدارس استان البرز ادامه داد: استفاده از این پتانسیلها به کاهش مشکلات کمک شایانی می کند و این امر دنبال می شود.

این مسئول اضافه کرد: نیازهای آموزشی و پرورشی البرز بسیار زیاد است ضمن اینکه جمعیت دانش آموزی این استان نیز بسیار قابل توجه است.

بهرامی افزود: تعهدات خیران مدرسه ساز در استان البرز افزایش قابل توجهی داشته ضمن اینکه میزان این تعهدات در سال جاری نسبت به سال گذشته افزایش یافته است.

در ادامه این برنامه، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان البرز بیان کرد: این اداره کل، اولین اداره کل تاسیس شده پس از تشکیل استان البرز بوده است.

زیرساختهای اداری مربوطه در استان تامین شده است

قادر آشنا ادامه داد: تلاش شده که زیرساختهای اداری مربوطه در استان تامین شود و در مواردی، فراتر نیز عمل شده است.

این مسئول افزود: یکی از فعالیتها در این زمینه این بوده که در شهرهای بالاتر از 70 هزار نفر جمعیت، اداره مربوطه را تاسیس کرده ایم.

جمعی از مدیران دستگاه های البرز به همراه استاندار، شامگاه یکشنبه در برنامه زنده تهران بیست شرکت کردند و به طرح مسائل مختلف استان پرداختند.

کد خبر 1441564

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha