امیر عبدوس در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: مخاطبان این کارگاه 58 نفر از آب بندان داران و شکار چیان حوزه صومعه سرا بودند که با 95 گونه از پرندگان در خطر انقراض و حمایت شده استان آشنا شدند.
وی اظهارداشت: محتوا و مطالبی که در این کارگاه آموزشی ارائه شد شامل اهمیت زیستی و اکولوژیک پرندگان، ارزش های زیستی تالاب انزلی، گونه های در خطر انقراض و حمایت شده تالاب انزلی، نقش شکارچیان و آب بندان داران در تعامل و همکاری دو جانبه با محیط بانان و کارشناسان محیط زیست برای حفاظت از گونه های ارزشمند پرندگان تالاب انزلی از طریق عدم شکار گونه های در خطر انقراض و حمایت شده است.
مدیرکل محیط زیست گیلان در ادامه از مردم خواست در صورت صید یا شکار پرندگان دارای حلقه یا نشانی بر روی پا یا بال پرنده به محیط بانان یا اداره های محیط زیست شهرستان های استان اطلاع دهند.
وی افزود: در این کارگاه با هدف جلب مشارکت بیشتر و اطلاع رسانی جامع و علمی به شکارچیان و آب بندان داران و همچنین به منظور حمایت گسترده تر از پرندگان در خطر انقراض و حمایت شده استان، بسته های آموزشی شامل کتاب پرندگان در خطر انقراض و حمایت شده استان و یک دفترچه ثبت مشاهدات پرندگان به آنان ارائه و از آنان درخواست شد هر یک از شکارچیان تا پایان بهمن ماه سال جاری مشاهدات خود از این گونه ها را در این دفترچه ها ثبت و به اداره کل حفاظت محیط زیست گیلان تحویل دهند.
عبدوس اظهارداشت: به تعداد 9 نفر از شکارچیانی که بتوانند به درستی پرندگان را شناسایی و در دفترچه ثبت کنند، جوایز و هدایای ارزشمندی به آنان تقدیم خواهد شد.
وی گفت: علاوه براین دوره آموزشی، کارگاه آموزشی دیگری نیز با همین عنوان در رشت برگزار شد و مخاطبان این کارگاه که 150 نفر از شکار چیان و آب بندان داران حوزه شهرستان های رشت و انزلی بودند با گونه های در خطر انقراض و حمایت شده استان آشنا شدند.
مدیرکل محیط زیست گیلان یادآورشد: یکی از نتایج جالب، بارز و ارزشمند این دوره ها تحویل یک قطعه " طاووسک " از پرندگان حمایت شده استان توسط یکی از آب بندان داران صومعه سرا پس از برگزاری دوره بود، این آب بندان دار پس از صید این گونه با توجه به اطلاعاتی که در کارگاه دریافت کرده و به اهمیت آن پرنده پی برده بود آن را برای حلقه گذاری به محیط زیست تحویل داد.
نظر شما