به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله محسن حیدری شامگاه یکشنبه در نشست هماهنگی دهه ولایت در محل تالار شهید رجایی استانداری با اشاره به اینکه عید غدیر خم ویژگیهایی دارد که آن را نسبت به سایر اعیاد مسلمانان ممتاز کرده است، اظهار داشت: در مورد عید غدیر خم قرآن پیامبر(ص) را مبلغ خطاب میکند و از او می خواهد که این روز را تبلیغ کند و درصورتیکه در این زمینه کوتاهی کند تمام زحمات 23 ساله وی از بین خواهد رفت.
نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: در زمان پیامبر(ص) تبلیغات زیادی در زمینه ولایت و موضوع غدیر صورت گرفت ولی پس از آن، ایادی مخالف ولایت از تبلیغ آن برای آگاهی نسلهای بعد جلوگیری کردند.
وی با بیان اینکه از 124 هزار نفر مسلمان شاهد آن روز تنها 120 نفر از صحابه پیامبر(ص) آن را نقل کرده اند، افزود: تعداد صحابه پیامبر (ص)که این موضوع را نقل کرده اند در برابر شاهدان آن روز بسیار اندک است ولی نکته قابل توجه در مورد غدیر، این است که هیچکدام از آموزه های دینی و مناسبتهای مختلف اسلام به این تعداد شاهد و مبلغ نداشته است.
آیتالله حیدری با بیان اینکه علت اهمیت غدیر مسئله ولایت است، تاکید کرد: ولایت برای جامعه اسلامی مانند قلب برای انسان است و در طول تاریخ اسلام مردم مسلمان ایران پرچمدار ولایت و غدیر بوده اند.
امام جمعه موقت اهواز گفت: به برکت غدیر، بیداری اسلامی در منطقه ایجاد شده و این بیداری در منطقه به بیداری جهانی تبدیل شده است. جنبش علیه نظام سرمایه داری، کاپیتالیسم و مکتبهای بشری طبق اعلام خبرگزاری ها در 82 کشور و یک هزار و 400 شهر به راه افتاده است. همه این جنبشها و قیامها، جهان را برای ظهور امام زمان(عج) آماده می کند.
نظر شما