پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲ آبان ۱۳۹۰، ۸:۳۸

اجرای پروژه های زیرساختی در همدان ارتقا کیفی زندگی را موجب می شود

اجرای پروژه های زیرساختی در همدان ارتقا کیفی زندگی را موجب می شود

همدان - خبرگزاری مهر: مدیرعامل شرکت عمران و مسکن‌سازان استان همدان گفت: اجرای پروژه های زیرساختی در مناطق توانمندسازی شهر همدان، ارتقا کیفی زندگی ساکنان را موجب می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، علی اسدی در گردهمایی مدیران استان با معتمدین مناطق توانمندسازی شهر همدان ارتقا سطح کیفی زندگی در این مناطق را بدون اجرای پروژه‌های زیرساختی غیرعملی دانست.

اسدی گفت: تمامی ادارات و دستگاه‌های اجرایی با آغاز طرح مطالعاتی پروژه‌های مناطق توانمندسازی شده همدان بسیجی‌وار وارد شده و در راستای اجرای این طرح، شرکت را یاری کردند.

مدیرعامل شرکت عمران و مسکن‌سازان استان همدان افزود: دستگاه‌ها و ادارات خدمات‌رسان در اجرای این طرح مبالغ هنگفتی را هزینه کرده اند.

اسدی با بیان اینکه با اجرای طرح های اساسی، دستگاه های خدمات رسان به اجرای پروژه‌های کالبدی روی اورده اند، گفت: پس از اجرای این طرح ها اجرای پروژه‌های فرهنگی و اجتماعی صورت می گیرد.

اسدی اضافه کرد: اجرای پروژه‌های فرهنگی در مناطق توانمندسازی نشان از انجام پروژه‌های زیرساختی و پیشرفت این طرح است.

عضو شورای اسلامی شهر همدان نیز با بیان اینکه مسئولان وظایفی در قبال خدمت‌رسانی به مردم دارند، اظهار داشت: طرح توانمندسازی مناطق حاشیه شهر، از همدان آغاز شده است.

سعید بیات با اشاره به اینکه توانمندسازی مناطق نیاز به برنامه‌ریزی راهبردی و مدون دارد، اظهار داشت: بر اساس مصوبات هیئت دولت این طرح باید بیشتر پیگیری شود.

 

 

 

 

 

 

کد خبر 1441619

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha