سید مرتضی امینی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: تولید این محصول در شهرستان آمل، امسال حدود57 تن افزایش یافته که 11 درصد بیشتر از سال زراعی پارسال بوده است.
وی افزود: این افزایش میزان تولید و سطح زیر کشت گردو در شهرستان آمل به واسطه شرایط مناسب آب و هوای اوایل امسال و تلاش بیشترباغداران این شهرستان بوده است.
مدیر جهاد کشاورزی آمل، سطح زیر کشت گردو در آمل را حدود 750 هکتاراعلام کرد و ادامه داد: پیش بینی می شود، کشاورزان آملی امسال حدود 900 تن محصول گردو از باغات این شهرستان برداشت کنند.
امینی اضافه کرد: بیشترین سطح زیرکشت گردو در شهرستان آمل در مناطق کوهستانی لاریجان و چلاو پراکنده و سطح زیرکشت بارآوری آن به 381 هکتار می رسد.
وی، عملکرد تولید امسال گردو در آمل را در هر هکتار 2.3 تن با افزایش میزان تولید نسبت به سال قبل از آن اعلام کرد.
مدیرجهاد کشاورزی آمل یادآور شد: قیمت هر کیلوگرم گردو اکنون دربازارهای محلی شهرستان از60 تا 80 هزار ریال در هر کیلوگرم فروخته می شود.
شهرستان آمل بیش از50 هکتاراراضی گردوکاری دارد.
نظر شما