پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲ آبان ۱۳۹۰، ۱۳:۵۴

با حضور وزیربهداشت صورت گرفت؛

تقدیر از پدر دانش بیماریهای عفونی/ اهدای لوح استادممتازی به پرفسور یلدا

تقدیر از پدر دانش بیماریهای عفونی/ اهدای لوح استادممتازی به پرفسور یلدا

پرفسور علیرضا یلدا پدر دانش بیماریهای عفونی ایران به پاس سالها تحقیق و پژوهش در حوزه بیماریهای عفونی با حضور وزیر بهداشت مورد تقدیر قرار گرفت.

به گزارش خبرنگار مهر، صبح امروز دوشنبه با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از مقام پرفسور علیرضا یلدا دکتر یلدا به دلیل پژوهشهای برجسته در زمینه بیماریهای عفونی، توانایی های وی در امر آموزش و سجایای اخلاقی در برخورد با بیماران، همکاران و شاگردان تقدیر شد.

در این مراسم پرفسور یلدا با بیان اینکه امیدوارم لایق این سپاسگزاری از جانب شما باشم، گفت: بدبخت ترین استاد فردی است که تا همیشه در نزد شاگردان خود استاد باقی بماند.
 
وی ادامه داد: در این صورت هیچگاه علم توسعه و پیشرفت نمی یابد.
 
پرفسور یلدا این مراسم را مقدس ترین مجالس دانست و خاطر نشان کرد: چراکه در این نشست اساتید و محققان با هدف مقدس علم و دانش گردهم جمع شدند.
 
وی با تاکید بر اینکه انسان تنها یک مغز پزشکی ندارد، یادآور شد: در کنار این مغز پزشکی، آدمی دارای مغز معنوی است و کسی موفق است که بتواند هر دو مغز را بارور سازد.
 
یلدا همچنین اضافه کرد: در صورتی که انسان بتواند عقل معنوی خود را توسعه دهد می تواند از جهالت رهایی یابد و معنویات را جذب کند.
 
در این مراسم که در قالب کنگره بین المللی پزشکی برگزار شد، دکتر مرضیه وحید دستجردی و دکتر باقی لاریجانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی با اهدای لوح های یادبود از مقام شامخ این استاد قدردانی کردند علاوه بر این لوح استاد ممتازی پرفسور یلدا به وی اهدا شد.
 
استاد پروفسور دکتر علیرضا یلدا در مدت کوتاهی به بالا‌ترین پایه علمی‌ دانشگاهی که همان استادی ممتاز دانشگاه است، دست یافت. ایشان مولف 17 کتاب ارزنده در دانش و اخلاق پزشکی‌ و مقالات بی‌ شمار علمی‌ است.
 
به استاد یلدا تاکنون بیش از 20 جایزه علمی‌ به موجب خدمات برجسته و شاخص آموزشی و پژوهشی اعطا شده است. استاد پروفسور دکتر علیرضا یلدا نخستین پزشک و استاد ایرانی‌ است که نشان علمی‌ " چهره‌های ماندگار" به ایشان اعطا شده است. دانشکده پزشکی‌ زنجان نشریه علمی‌ - پزشکی خود را به پاس احترام به خدمات بی‌ نظیر پروفسور یلدا به نام ایشان "یلدا" نامگذاری کرده است.
 
استاد پروفسور یلدا به حق به استاد استادان و پدر دانش بیماریهای عفونی ایران لقب گرفته است.
 
همچنین روز پنجشنبه 5 آبان ماه 34 محقق ایرانی داخل و خارج کشور معرفی و جایزه پرفسور یلدا به آنها اهدا می شود.
کد خبر 1442135

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha