به گزارش خبرگزاری مهر، رضا صدیقی در جلسه مدیریت بر پسماندهای شهری یکی از اقدامات زیربنایی را در شهرستان اهر راه اندازی تصفیه خانه فاضلاب مدرن در جهت حفظ سلامت شهروندان ذکر کرد و افزود: این شهرستان با بهره مندی از بزرگترین تصفیه خانه فاضلاب مدرن یکی از شهرهایی است که پیشتاز در انشعاب فاضلاب شهری بوده و بیش از 90 درصد شهروندان از انشعاب فاضلاب برخوردارند.
وی در ادامه با اشاره به تولید مقدار قابل توجهی زباله در این شهرستان خواستار دفع اصولی زباله این شهرستان و مدیریت برآنها با روش های نوین شد.
صدیقی، یکی از افتخارات دولت نهم و دهم را توجه ویژه به مناطق محروم و کمتر توسعه یافته ذکر کرد و افزود: در طول عمر دولت آقای احمدی نژاد اقدامات مؤثری در جهت ایجاد زیرساختها در بخش های مختلف صورت گرفته که همه اینها نشان از توجه دولت و توزیع عادلانه خدمات نظام است.
وی تاکید کرد: با عاملان دفع غیر اصولی فاضلاب در اهر برخورد جدی می شود.
فرماندار اهر، حفظ بهداشت عمومی و ترویج فرهنگ سلامت در جامعه و همکاری و همیاری مسئولان و مردم را در پاکیزه نگه داشتن محیط زندگی بسیار مهم و تأثیرگذار عنوان کرد.
وی گفت: حفاظت از محیط زیست تنها به عهده یک فرد یا نهادی نبوده و همه باید اداره حفاظت محیط زیست را در فرهنگسازی این امر یاری کنند.
نظر شما