پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲ آبان ۱۳۹۰، ۱۷:۲۹

آغاز عملیات اجرایی اولین تصفیه خانه مدرن دانشگاه آزاد اسلامی اهر

آغاز عملیات اجرایی اولین تصفیه خانه مدرن دانشگاه آزاد اسلامی اهر

اهر - خبرگزاری مهر: عملیات اجرایی اولین تصفیه خانه مدرن با فن آوریهای جدید با سیستم SBR پیشرفته در سایت جدید مجتمع دانشگاه آزاد اسلامی اهر آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، علی رضائی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اهر در مراسم آغاز عملیات اجرایی اولین تصفیه خانه مدرن این دانشگاه در خصوص اجرای این پرو‍‍ژه، گفت: این طرح که برای اولین بار در سطح دانشگاههای آزاد اسلامی کشور در این مجتمع دانشگاهی در زمینی به مساحت 700 متر مربع و با اعتبار اولیه شش میلیارد با سیستم جدید و پیشرفته با دبی کل فاضلاب تولیدی بالغ بر 400 متر مکعب اجرا می شود.

وی یکی از ویژگی های مهم این پروژه مدرن با فن آوری جدید را عدم تولید بوی نامطبوع به جهت عدم نیاز به حوضچه های ته نشینی اعلام کرد و افزود: این طرح بدین جهت بوی نامطبوع تولید نمی کند لذا سیستم تثبیت لجن حذف و هزینه ساخت و نگهداری سیستم هاضم لجن نیز حذف می شود.

رضائی، در خصوص مزیت های این سیستم صرفه جویی در مصرف انرژی به میزان 60 درصد و نیروی انسانی مرتبط با این طرح عنوان کرد.

وی افزود: با اجرای این طرح می توان از آب و پساب خروجی با تصفیه لازم در آبیاری فضای سبز و سایر موارد مورد نیاز بهره مند شد و با توجه به وجود ازت، فسفر، پتاسیم و سایر فلزات غیر سنگین مانند آهن و منگنز، پساب خروجی سرشار از مواد معدنی بوده که به عنوان یک کود با ارزش محسوب و قابل فروش برای کشاورزان است.

کد خبر 1442428

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha