به گزارش خبرگزاری مهر، در مسابقات کشتی آزاد یادواره شهدای دانشجوی کشور که با حضور 20 تیم از سراسر کشور به میزبانی استان البرز در کرج برگزار شد، تیم کشتی آزاد بسیج دانشجویی لرستان برای نخستین بار با کسب 45 امتیاز بر سکوی نخست این مسابقات ایستاد.
در این رقابت ها وحید یوسفوند در وزن 96 کیلوگرم و محمدرضا خسروی در وزن 60 کیلوگرم از لرستان با کسب دو مقام دومی گردن آویز نقره این مسابقات را به گردن آویختند.
همچنین اشکان مردانی در وزن 120 کیلوگرم و امیر صفر بیرانوند در 66 کیلوگرم نیز لرستان را صاحب دو مقام سومی کردند.
بنابر این گزارش در وزن 55 کیلوگرم هادی نصرتی و در وزن 84 کیلوگرم حسین کشوری به کسب مقام پنجم این مسابقات رضایت دادند و غلامرضا کشوری نیز در وزن 74 کیلوگرم به مقام هفتم دست یافت.
تیم کشتی آزاد بسیج دانشجویی لرستان با هدایت مجید رستمی به عنوان مربی، جعفر بارانی بیرانوند به عنوان کمک مربی و به سرپرستی سید مجتبی موسوی در این مسابقات حضور یافت.
نظر شما