به گزارش خبرنگار مهر، ظهر امروز سه کمپ ترک اعتیاد بدون مجوز در قرچک در اجرای مصوبه 26 مهر سال 90 شورای مواد مخدر شهرستان ورامین با حضور دادستان این منطقه، معاون انتظامی ویژه شرق استان تهران، رئیس اداره بهزیستی ورامین، رؤسای کلانتری باقرآباد و شهید قدوسی پلمپ شد.
کمپهای غیر مجاز ترک اعتیاد با نام "ضامن آهو" با مدیریت احمد قیصری، "راه یافتگان همت" با مدیریت رضا شریفی، "بیت العباس" با مدیریت سعید کرمانی با حدود 80 نفر بیمار تعطیل شد که بیماران به وسیله نیروی انتظامی به مراجع قانونی هدایت شدند.
دادستان شهرستان ورامین قول مساعد داد در هفته آینده کمپهای غیرمجاز شهر ورامین نیز پلمپ و تعطیل شوند.
معتادانی که در این کمپها به اجبار طول درمان را می گذراندند، با هدایت مأموران اداره بهزیستی برای تکمیل دوره درمان به کمپهای مجاز بخش قرچک انتقال یافتند.
با توجه به مصوبه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر، پلمپ مراکز غیرمجاز در دستور کار مراجع قضایی و انتظامی قرار گرفته که با هماهنگی اداره بهزیستی این روند ادامه می یابد.
نظر شما