پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۳ آبان ۱۳۹۰، ۱۸:۳۱

علیرضا نوین:

اداره بهتر شهر تبریز نیازمند تجربیات متخصصان است

اداره بهتر شهر تبریز نیازمند تجربیات متخصصان است

تبریز - خبرگزاری مهر: شهردار تبریز گفت: برای اداره بهتر شهر نیازمند استفاده از تجربیات متخصصان هستیم.

به گزارش خبرگزاری مهر،‌ علیرضا نوین در مراسم راه اندازی رشته دکترای برنامه ریزی شهری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرند گفت: امروزه فعالیت شهرداری‌ها بیشتر شده و مدیریت شهری این مساله را ایجاب می‌کند که متخصصان دانشگاهی با دانش روز تحویل جامعه شود.

وی با بیان اینکه دیگر اداره شهرها به شکل سنتی و قدیمی ممکن نیست، تاکید کرد: امروزه شهرها با علم و دانش نوین و تکنولوژی برتر اداره می‌شوند و نبود مدیریت شهری، مشکلات بزرگی را برای جوامع شهری به دنبال خواهد داشت.

شهردار تبریز که خود فارغ‌التحصیل برنامه ریزی شهری است همچنین ضمن قدردانی از ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرند به خاطر تلاش برای ایجاد این مقطع جدید تحصیلی، افزود: رشته برنامه‌ریزی شهری بیشترین و مهم ترین نقش را در مدیریت شهری و فعالیت‌های شهرداری دارد.

نوین همچنین گفت: امروز یک اولین دیگر برای آذربایجان شرقی رقم خورد که باید قدردان این موفقیت‌ها و فرصت‌های بزرگ علمی و آموزشی بود.

وی همچنین وجود 18 دانشگاه و تحصیل بیش از 200 هزار دانشجو در شهر تبریز را بسیار مثبت اعلام کرده و افزود: کشورهای توسعه یافته پیشرفت و توسعه خود را مدیون پژوهش و تحقیق هستند و این امری است که اگر مورد توجه قرار گیرد از اتلاف سرمایه ها و بسیاری از دوباره کاری ها جلوگیری خواهد شد.

کد خبر 1443479

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha