پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۵ آبان ۱۳۹۰، ۱۲:۴۷

سردار اسحاقی:

ماموریت نیروی انتظامی «اجتماعی» است

ماموریت نیروی انتظامی «اجتماعی» است

اهواز - خبرگزاری مهر: فرمانده نیروی انتظامی استان خوزستان گفت: ماموریت نیروی انتظامی «اجتماعی» است و سعی ما بر این است تا در حوزه پیشگیری انتظامی پیشگیری اجتماعی را نیز به انجام برسانیم.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار محمد رضا اسحاقی صبح پنجشنبه در نشست شورای فرهنگی دانشگاههای استان خوزستان با اشاره به اینکه در شرایط کنونی دشمن به تهدید نرم و فرهنگی روی آورده است اظهار کرد: اکنون صحنه نبرد دشمن در ابعاد گوناگون اجتماعی، فرهنگی، دینی، سیاسی و... تغییر یافته است اما متاسفانه ما هنوز نتوانسته ایم پابه پای پیشرفت در حوزه فناوری در حوزه فرهنگی نیز آن چنان به طور کامل عمل کنیم.

وی افزود: ماموریت نیروی انتظامی «اجتماعی» است و سعی ما بر این است تا در حوزه پیشگیری انتظامی، پیشگیری اجتماعی را نیز به انجام برسانیم که در همین راستا باید تمام گروه های تاثیرگذار اجتماعی و نخبگان را در جریان آسیبهای اجتماعی قرار دهیم تا به آموزش همگانی به خصوص به قشر جوان و دانشجو به عنوان حساس ترین قشر در برابر تهاجمات فرهنگی غرب بپردازند.

اسحاقی در زمینه فعالیتهایی که نیروی انتظامی به طور فعال و اثرگذار می تواند وارد عمل شود تصریح کرد: در زمینه نفوذ جریانهای نوظهور مانند عرفانهای کاذب و پدیده شیطان پرستی، موضوع پوشش و حجاب، بحث مصرف مواد روانگردان و برخی اردوهای دانشجویی که غالبا بدون اطلاع دانشگاه مربوطه و خانواده ها انجام می شوند، نیروی انتظامی می تواند به‌خوبی وارد عمل شده و به تقویت فرهنگ عمومی بپردازد.

همچنین علیرضا مخبردزفولی، رئیس شورای هماهنگی فعالیتهای فرهنگی دانشگاهها و موسسات آموزش عالی خوزستان با اشاره به بعضی مناسبتهای مهم پیش رو، خواستار برنامه ریزی برای بزرگداشت آنها در سطح دانشگاه های استان خوزستان شد و اظهار کرد: اولین مناسبت 13 آبان است که گرچه صبغه دانش آموزی آن معمولا غالب است ولی امسال با توجه به خیزشهای اسلامی در منطقه و عنوان این روز که «روز ملی مبارزه با استکبار جهانی» است باید برنامه ریزی وسیعی در جهت استفاده از این مناسبت برای تحلیل جریان قوی مبارزه با استکبار جهانی در منطقه در دانشگاههای استان صورت گیرد و در عین حال زمینه های لازم برای حضور باشکوهتر و منسجم تر دانشگاهیان در راهپیمایی 13 آبان فراهم شود.

مخبر دزفولی افزود: در دهه مبارکه ولایت از عید سعید قربان تا عید عظیم غدیر که نامگذاری مخصوص خود را دارد نیز لازم است هم به دلیل وظایف شیعه بودن و هم برای مقابله با جریان انحرافی وهابیت برنامه ریزی شکلی و محتوایی در این دهه صورت گیرد.

وی همچنین از روسا و معاونان فرهنگی دانشگاههای استان خواست که از اکنون برنامه مدون و هدفمندی را برای بزرگداشت محرم حسینی و عاشورا خصوصا در زمینه به راه اندازی هیئت های عزاداری دانشگاهیان در روز عاشورا داشته باشند.

مخبر دزفولی در پایان سخنانش از روسا و معاونان دانشگاههای استان خواست با توکل بر خدا و رفع موانع و با تدبیر و شجاعت، این دستور رهبری را اجرایی کنند.

در پایان این نشست، اعضای شورای هماهنگی فعالیتهای فرهنگی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی استان به بررسی آئین نامه برگزاری کرسیهای آزاداندیشی و بحث و تبادل نظر پرداختند.

همچنین مدیران و معاونین فرهنگی دانشگاهها گزارش مختصری از فعالیتهای دانشگاه مربوطه درمورد کرسیهای آزاداندیشی ارائه دادند و مقرر شد در نشست آتی این شورا به بررسی موضوع عفاف و حجاب پرداخته شود و در عین حال گزارش برگزاری کرسیهای آزاداندیشی در دانشگاههای استان نیز در جلسه آینده ارائه شود.
کد خبر 1444922

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha