پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۵ آبان ۱۳۹۰، ۱۷:۲۴

در گفتگو با مهر عنوان شد:

کنگره فعالان قرآنی لرستان برگزار می شود

کنگره فعالان قرآنی لرستان برگزار می شود

خرم آباد - خبرگزاری مهر: مشاور قرآنی استاندار لرستان گفت: کنگره فعالان قرآنی ویژه پیشکسوتان نیروهای مسلح استان لرستان برگزار می‌شود.

عزت‌الله گوشه‌ای در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: کنگره سراسری "قرآن، کتاب بیداری" ویژه فعالان و علاقمندان قرآنی پیشکسوتان نیروهای مسلح و خانواده‌های آنان ششم آبان‌ماه برگزار می‌شود.

وی با اشاره به این که این گنگره سراسری قرآنی به طور همزمان در 30 استان کشور برگزار خواهد شد، افزود: جمع‌آوری اطلاعات تخصصی فعالان و علاقه‌مندان قرآن، بستر‌سازی برای مشارکت‌پذیری، حمایت از تشکل‌های قرآنی، تجلیل و تکریم از پیشکسوتان برتر قرآنی و جمع‌آوری و نمایش آثار قرآنی از جمله اهداف برگزاری این کنگره است.

مشاور قرآنی استاندار لرستان گفت: علاقمندان آثار خود را در قالب‌های مقاله، کتاب، شعر، طراحی، نقاشی با موضوعات قرآنی به دبیرخانه کنگره واقع در مؤسسه قرآنی یوسف نبی(ع) خرم‌آباد ارسال کرده اند و در این کنگره از هر خانواده ای که در زمینه قرآن فعالیت داشته است تجلیل خواهد شد.

گوشه ای با اشاره به یک روزه بودن این کنگره قرآنی، یادآور شد: این کنگره ساعت 14 روز ششم آبان ماه در سالن جهاد کشاورزی خرم آباد برگزار می شود.

وی ادامه داد: پیش بینی می شود در این کنگره قرآنی بیش از 700 نفر شرکت داشته باشند.

کد خبر 1445198

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha