به گزارش خبرنگار مهر، دکتر جمال مشتاق شامگاه پنج شنبه در سومین همایش ملی عمران شهری اظهار داشت: نهادینه کردن نظارت و مدیریت شهرداری در ساخت و سازهای منازل مسکونی در بین مردم در راستای توسعه و هدفمند کردن عمران شهری موثر است.
وی با بیان اینکه اعمال نظر مردم در حیطه فضاسازی ساختمان های مسکونی باعث ایجاد چهره نامناسب شهری می شود، بیان کرد: تغییر فرهنگ ها در راستای اعمال مدیریت شهرداری بر ساخت و سازها نیاز به برنامه ریزی بلند مدت دارد.
رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان کردستان با بیان اینکه نبود برنامه مشخص در طرح ها و پروژه های شهری، تصمیم گیری های ساخت و ساز را سخت می کند، بیان کرد: نیازهای شهری در سنندج برجسته است و نبود سه عامل عدم وجود طرح جامع شهری، عدم تخصیص منابع بهینه و عدم تصمیم گیری درست رسیدن به جامعه هدف را به تعویق می اندازد.
مشتاق مدیریت اجتماعی و جامع بودن طرح های عمرانی را نیازمند مدیریت و نظارت فنی و مهندسی دانست و بیان کرد: در حال حاضر در سنندج طرح جامع و هدفمند وجود ندارد و همایش ملی عمران شهری فرصت ارائه تکنولوژی های نوین و بررسی چالش های عمران شهری است.
رئیس دانشکده علوم انسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج نیز در این همایش فضا و موقعیت ساخت و ساز بومی استان کردستان را یکی از جاذبه های این استان دانست و عنوان کرد: دامن زدن به شایعات و آلوده خواندن استان کردستان تنها موقعیت گردشگری و توریستی استان کردستان را از بین می برد.
هیرش سلطان پناه اظهار داشت: توسعه زیر ساخت های استان کردستان با اعتبارات و منابع دولتی و همکاری با معاونت پژوهشی دانشگاه ها ممکن است.
وی با اشاره به اینکه هدف از برگزاری این همایش توسط دانشگاه آزاد اسلامی اهتمام در نهادینه شدن فرهنگ پژوهش است، گفت: افزایش شمار پروازهای فرودگاه سنندج و توسعه شبکه حمل و نقل برای تردد بهتر در توسعه و تقویت برنامه عمران شهری مهم است.
رئیس دانشکده علوم انسانی دانشگاه آزاد اسلامی سنندج ارائه بیش از 400 مقاله در قالب سخنرانی و پوستر در سومین همایش ملی عمران شهری را پلی برای تقویت ارتباط دانشگاه و جامعه و تقویت فرهنگ پژوهش دانست و بیان کرد: 83 سخنرانی و 145 پوستر راهیافته به همایش عمران شهری با اهدای گواهی ارائه مقاله ملی به نویسندگان قدم خوبی برای توجه به عمران شهری در سنندج بود.
سومین همایش ملی عمران شهری توسط دانشگاه آزاد اسلامی به مدت دو روز در سالن اجتماعات مجتمع فرهنگی و هنری فجر شهر سنندج با هدف تقویت و توسعه مقالات دانشگاهی در فضای عمران شهری برگزار شد.
نظر شما