پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۶ آبان ۱۳۹۰، ۱۸:۱۵

سرهنگ ساوری:

آسیبهای اجتماعی مهمترین چالش امنیت جامعه است

آسیبهای اجتماعی مهمترین چالش امنیت جامعه است

گرگان - خبرگزاری مهر: معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی گلستان گفت: تهدیدات و آسیبهای اجتماعی یکی از مهمترین چالشهای فراروی امنیت اجتماعی جامعه است.

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ پاسدار عسگر ساوری در کارگاه پیشگیری از آسیب های اجتماعی کارکنان دولت و در جمع کارکنان شرکت سهامی مزرعه نمونه گلستان با اشاره به اینکه پیچیدگی روابط  موجب بروز بیماری اجتماعی می شود گفت: هدف از روابط اجتماعی ارضای نیاز های بشری است که ممکن است این چرخه در برخی از موارد دچار اختلال شود که هرچه این اختلال عمیق تر باشد احساس ناکامی در افراد مربوطه و اعضاء جامعه بیشتر می شود.

وی یکی از چالش های فرا روی امنیت فردی و اجتماعی را وجود تهدیدات و آسیب ها عنوان کرد و گفت: عوامل تهدید کننده و آسیب زا برای همه افراد بشر یکسان نیستند، چرا که در بسیاری از موارد پدیده فعل و یا محرکی برای فرد تهدید است ولی برای افراد دیگر می تواند یک فرصت باشد.

وی با اشاره به جایگاه بالای خانواده در اسلام افزود: خانواده یک نهاد ویژه در جامعه است و در دین مبین اسلام به آن تأکید فراوان شده است.

به گفته سرهنگ ساوری، برقراری روابط انسانی سالم و درست میان اعضاء خانواده مهمترین عامل سلامت خانواده است.

وی داشتن تعهد، اعتماد، صمیمیت، سعه صدر، پذیرفتن متقابل و تفاهم را لازمه ایجاد، حفظ و استمرار خانواده سالم عنوان کرد و گفت: با رعایت این اصول فضای خانواده سرشار از امنیت روانی و عاطفی خواهد شد.

کد خبر 1445563

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha