به گزارش خبرگزاری مهر، سید دادوش هاشمی در دیدار با سرکنسولگر جدید کشور عراق، گفت: زمینه های همکاری فراوانی برای گسترش ارتباط با کشور عراق وجود دارد.
استاندار کرمانشاه تاکید کرد: برای برگزاری نمایشگاه جمهوری اسلامی با محوریت استان کرمانشاه در استان دیالی عراق آمادگی کامل داریم.
وی گفت: همچنین آمادگی کامل در استان برای صدور خدمات مهندسی و صادرات برق به کشور عراق وجود دارد و ما تمام امکانات را برای رفع نیاز کشور عراق به کار می گیریم.
هاشمی افزود: امیدواریم دوستیها و همکاریهای متقابل بین دو کشور ایران و عراق منجر به خیر و برکت برای دو ملت شود.
در ادامه این دیدار، "عبدالستار جمیل السلمانی" سرکنسول جدید کشور عراق در استان کرمانشاه نیز گفت: ما با جدیت تمام به دنبال گسترش همکاریها با استان کرمانشاه هستیم.
وی افزود: مردم استان کرمانشاه دارای ویژگیهای خود در مهمانوازی هستند که این ویژگی مردم استان برای ما خیلی قابل احترام و ارزش است.
نظر شما