دكتر محمد علي رامين دبير كل جمعيت اقليت هاي مسلمان در غرب، در گفتگو با خبرنگار سياسي "مهر" گفت : هر حكومت و هر دولتي كه از حقوق انساني شهروندان خود دفاع كند و اجازه ندهد كه ديگر قدرت ها حقوق شهروندانش را ضايع كنند، اين نشانه اقتدار، هوشياري و برجستگي آن حكومت است.
وي افزود : دولت، ملت، گروه هاي سياسي و شخصيت هاي مستقل نبايد در مورد سرنوشت 4 ديپلمات ربوده شده ايراني كه بيش از 22 سال است كه از سرنوشت آنها خبري نيست، بي تفاوت باشند و قطعا پيگيري اين پرونده يك اراده جمعي را مي طلبد كه رسانه هاي مختلف ما و بخش هايي از حكومت كه مرتبط با عرصه بين المللي است، تا رسيدن به نتيجه قطعي نبايد ساكت بنشينند.
رامين تصريح كرد : رسانه ها بالاترين امكانات و ظرفيت هاي ارتباط جمعي ما هستند و اين وظيفه آنان است كه هم جامعه خودمان را نسبت به اين 4 ديپلمات هوشيار نگاه دارند و هم افكار عمومي مسلمانان، جهان اسلام و همه جهانيان را بيدار كنند چرا كه اين 4 ديپلمات ايراني نشانه هاي مظلوميت كشور و ملت ما در جهان است.
اين كارشناس مسائل سياسي گفت : از آنجايي كه رسانه ها به عنوان يك قشر نخبه از ميان هر ملتي رسالت آزادي و امنيت ملتها را بر عهده گرفتند و بايد از حقوق انساني در هر جايي و از هر ملتي بدون هيچ گونه تبعيضي طرفداري كنند، رسانه هاي ما مي توانند با انتقال اين مفهوم به ساير رسانه هاي جهاني، ابزارهاي اطلاع رساني را براي پيگيري اين جريان بسيج كنند.
وي با اشاره به جار و جنجالي كه صهيونيست ها بر سر خلبان مفقود شده اسرائيلي به راه انداخته اند و آن را به سرنوشت 4 ديپلمات ايراني گره زده اند ، گفت : اين كه هيچ انسان بي گناهي در هيچ جاي حهان نبايد به گروگان گرفته شود، منطق كاملا درستي است اما اگر اسرائيلي ها در حملات نظامي عليه كشور مستقلي كشته اي داده اند و به خاطر آن كشته بخواهند انسانهاي بي گناه و شهروندان ديگر كشورها را به اسارت بگيرند، اين منطق بسيار خطرناكي است كه بر اي تبادل جسد يك جنايتكار جنگي بخواهند شهروندان بي گناه ملتي را به اسارت بگيرند.
دبير كل جمعيت دفاع از اقليت هاي مسلملت در غرب، تصريح كرد : اين شيوه اي نيست كه جهانيان آن را بپذيرند و اگر ما افكار عمومي جهان را بيدار كنيم و منطق خود را عرضه كنيم افراد مستقلي در همه جاي جهان و در ميان رسانه ها هستند كه به ما در اين زمينه كمك مي كنند.
نظر شما