به گزارش خبرگزاری مهر، علی عسکری در مراسم افتتاح سامانه تلویزیونی دیجیتال در بیرجند، پخش برنامه ها بصورت دیجیتال را از اولویت های اصلی رسانه ملی اعلام کرد و گفت: با افتتاح این سامانه در مرکز خراسان جنوبی تعداد مراکز استان های بهره مند از سامانه دیجیتال به 21 مرکز رسید.
وی عنوان کرد: این سامانه 16 کانال تلویزیونی و 11 کانال رادیویی را بصورت دیجیتال پخش می کند.
معاون توسعه و فناوری سازمان صدا و سیما ادامه داد: برای راه اندازی سامانه دیجیتال در این مرکز دو میلیارد تومان هزینه شده است.
همچنین 136 طرح تلویزیونی شامل افزایش شبکه در 12 ایستگاه تلویزیونی ماهواره ای و راه اندازی 20 سامانه تلویزیونی کابلی روستایی با دریافت پنج شبکه تلویزیونی با اعتبار 520 میلیون تومان به بهره برداری رسید.
با افتتاح این طرح ها حدود هزار و 500 خانوار از مزایای آن بهره مند می شوند.
هم اکنون 201 ایستگاه تلویزیونی ماهواره ای و 88 سامانه تلویزیونی کابلی در استان خراسان جنوبی مستقر و فعال است.
نظر شما