پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۷ آبان ۱۳۹۰، ۱۸:۰۳

حسینی اعلام کرد:

آتش‌نشانی‌های مازندران تجهیز می‌شوند

آتش‌نشانی‌های مازندران تجهیز می‌شوند

ساری - خبرگزاری مهر: مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری مازندران گفت: دفتر امور شهری و شهرداریهای مازندران به دنبال تجهیز آتش‌نشانی‌های استان است.

به گزارش خبرگزاری مهر، سید یونس حسینی با بیان اینکه نخستین آیتم مجموعه مدیریت استان وحدت و همدلی بین شهرداری و شوراها است، اظهار داشت: مصوبات شوراها باید بر اساس سیاست‌های کلان دولت برنامه‌ریزی شود و به بودجه‌های عمرانی به جای هزینه‌های جاری توجه بیشتری گردد.

مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای مازندران یکی از مهم‌ترین سیاستهای استان را بهسازی و توجه به مبلمان شهری دانست و افزود: این مهم به ویژه در مدخل ورودی و خروجی باید مدنظر قرار گیرد که شهرداری و شورای شهر سرخ رود به این امر توجه خوبی داشته و از این طریق توانسته‌اند اعتبارات خوبی جذب کنند.
 
حسینی ادامه داد: اگر این روند در شهرداری‌ها استمرار یابد یعنی بر اساس مصوبه شورا، بودجه واقعی بسته شود و پس از کار مطالعاتی اجرایی گردد، می‌توان گفت که فعالیت آنها متناسب با سیاست‌های دولت و مدیریت ارشد استان بوده که انتظار می‌رود این روند در سرخ رود با مدیریت مناسب نیز صورت پذیرد.
 
مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای مازندران از مساعدت سازمان شهرداری‌ها در احداث ساختمان آتش‌نشانی شهر سرخ رود خبر داد و خاطرنشان کرد: این امر در دولت نهم و دهم در استان مازندران صورت گرفته و از محل این مساعدت در استان حدود 30 آتش‌نشانی داریم.
 
حسینی اضافه کرد: با مساعدت و قول معاونت فنی استانداری مازندران یک دستگاه ماشین آتش‌نشانی در سال جاری به سرخ‌رود تحویل می‌شود و تجهیز این سازمان نیز به طور کامل انجام می‌شود.
 
مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای مازندران با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین مراکز اثربخشی در مدیریت بحران سازمان آتش‌نشانی است، تاکید کرد: به همین دلیل دفتر امور شهری و شهرداری‌های مازندران به دنبال تجهیز آتش‌نشانی‌های سراسر مازندران است.
 
وی با بیان اینکه آتش‌نشانی یکی از مهمترین مراکز اثربخشی در مدیریت بحران است، اذعان داشت: این اداره کل به دنبال تجهیز مناسب آتش‌نشانی‌های سراسر استان است.
کد خبر 1446661

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha