۷ آبان ۱۳۹۰، ۲۰:۳۳

دی سایت تحلیل کرد:

تشدید حس نفرت از اروپا در انگلیس چالشی بزرگ برای کامرون

تشدید حس نفرت از اروپا در انگلیس چالشی بزرگ برای کامرون

یک نشریه آلمانی تشدید موج نفرت و تردید درباره اتحادیه اروپا در بین مردم و سیاستمداران انگلیسی در جریان بحران یورو را چالشی بزرگ برای نخست وزیر این کشور که نمی تواند از عضویت در اتحادیه اروپا انصراف دهد دانست.

به گزارش خبرگزاری مهر، نشریه "دی سایت" در تحلیلی  با اشاره به شادی گروههای بی اعتماد به اتحادیه اروپا در انگلیس با توجه به بحران یورو نوشت : بسیاری از افراد مشکوک به اتحادیه اروپا در انگلیس با توجه به جریانهای اخیر در این اتحادیه و بحران روزافزون یورو نظریات خود درباره این واحد ارزی مشترک را مبنی بر اینکه یورو یک شلیک هوایی بوده و از بین برنده رویاهاست تایید شده می بینند.

"دی سایت" در ادامه نوشت : ما باید این استدلال را تایید کنیم که یورو، بدون تشکیل اتحادیه سیاسی و یک سیاست اقتصادی مشترک با توجه به فرهنگهای اقتصادی متفاوت و شرایط اقتصادی و دولتهای گوناگون در اروپا یک پروژه خطرناک برای این اتحادیه بود.

این تنها انگلیسی ها نبودند که ذاتا مشکوک به اتحادیه اروپا بوده و در سالهای نود شک و تردیدهای بالای خود نسبت به واحد ارزی مشترک در اروپا را ابراز داشتند، بلکه گرهارد شرودر نیز در سال 1997 طی دیداری که از لندن داشت از تشکیل نسنجیده پروژه یورو سخن گفت و درباره بدهی های بالای ایتالیا هشدار داد.

"دی سایت" در ادامه نوشت : در انگلیس اکثریت سیاستمداران اروپایی در این موضوع اتفاق نظر دارند که کشور آنها در زمان قابل پیش بینی، خارج از منطقه یورو باقی خواهد ماند تا 17 کشور عضو این منطقه واقعا سیاستهای مالی و اقتصادی خود را با هم هماهنگ کرده و قدرتمندتر با یکدیگر مشارکت کنند.

این در حالی است که "دیوید کامرون" برای هماهنگی های سیاسی بیشتر در منطقه یورو تلاش می کند. او می داند که یورو هنوز بحران خود را پشت سر نگذاشته، اما در طولانی مدت شانس انگلیس نیز در رفع بحران یورو قرار دارد. این ائتلاف ارزی مشترک ممکن است به یک خانه سوزان بدون راه فراری برای اعضایش تبدیل شده باشد، اما با این حال یک یوروی پایدار و زنده خواسته انگلیس نیز هست.

اینها موضوعاتی است که کامرون سعی می کند بی وقفه به همکاران محافظه کارش تاکید کند. اخیرا در یک رای گیری برای برگزاری همه پرسی به منظور خروج انگلیس از اتحادیه اروپا که دولت انگلیس تحت هر شرایطی می خواست از آن ممانعت به عمل آورد کامرون توانست با حمایت حزب کارگر( و نه حزب خود) از چنین امری جلوگیری کند.

با این حال گروههای مشکوک و مخالف اتحادیه اروپا در انگلیس برای خروج از این اتحادیه به دولت فشار می آورند . آنها از نظرات عمومی که مخالف اتحادیه اروپا هستند هم اطلاع دارند و می خواهند هر چه سریعتر با همه پرسی به این هدف خود دست پیدا کنند.

آنها می گویند در حالی که سوئیس و نروژ به خوبی خارج از اتحادیه اروپا قرار دارند، چرا انگلیس این کار را نکند. محافظه کاران انگلیسی از حدود سی سال بر خلاف حزب کارگر که از اتحادیه اروپا دفاع می کنند، به این اتحادیه اعتماد ندارند.

"دی سایت" در بخش دیگری از این مطلب با اشاره به اینکه حزب محافظه کار کامرون بدون استثنا و اکثریت دیدگاههای مشکوک به اتحادیه اروپا دارند، نوشت :  اما کامرون بر خلاف آنها و بسیاری از انتخاب کنندگانش می داند که سرنوشت انگلیس از اتحادیه اروپا جدایی پذیر نبوده و با آن گره خورده است.

در این میان وی با توجه به این شرایط نگران کاهش نفوذ انگلیس روی تصمیمات اتحادیه اروپا است.برگزاری یک همه پرسی درباره امکان خروج از اتحادیه اروپا در چنین شرایطی که بحران یورو هنوز حل نشده است مناسب نیست.  
 

کد خبر 1446725

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha