حسن مفیدی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در این نمایشگاه هزار ناشر، انتشارات خود را به علاقمندان کتاب و کتابخوانی عرضه خواهند کرد.
معاون فرهنگی و هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد زمان برگزاری این نمایشگاه را در دی ماه سال جاری اعلام کرد.
وی افزود: در صورت تامین اعتبار همچنین با همکاری آموزش و پرورش، ارشاد و استانداری، نمایشگاه کتاب با عنوان یار مهربان را در مدارس یزد برگزار می کنیم.
مفیدی از برگزاری کارگاه ادبیات داستانی و نشست های نقد و بررسی کتاب در یزد خبر داد و گفت: این برنامهها به همت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی تا پایان سال برپا خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه از ابتدای سال جاری به اکثر مدارس استان کتاب اهدا شده است، افزود: در صددیم امسال با همکاری بخشداری ها و دهیاری ها، کتابخانه باز و اهدای کتاب را در روستاها داشته باشیم.
نظر شما