سرهنگ احمدرضا باهک که هم اکنون به همراه گروهی 80 نفره به منظور بزرگداشت یادواره شهدای کرج نزدیک ارتفاعات چاقاله وند در منطقه گیلانغرب به سر می برد، در گفتگوی تلفنی با خبرنگار مهر، اظهار داشت: در این اردوی پنج روزه جمعی 80 نفر از بسیجیان شهرداری کرج، تعدادی از خانواده معظم شهدا، علما، جمعی از مسئولان و اصحاب رسانه حضور دارند.
وی افزود: طی این مدت برنامه بازدید از مناطق جنگی در سرپل ذهاب، قصرشیرین، گیلانغرب و.. در دستور است و همچنین راویان برجسته مناطق جنگی برای آشنایی همراهان به بازگویی خاطرات و ذکر مشخصات آن منطقه می پردازند.
سرهنگ باهک گفت: بزرگترین دستاورد این اردو استارت یادمان تپه کرجیها در این منطقه است که به فضل الهی، یاری امام زمان (عج) و حمایت مسئولان امیدواریم بتوانیم منطقه ای را که از ابتدا تا آخر جنگ رزمندگان کرجی در آن اقامت داشتند، زنده کنیم.
وی یادآور شد: رزمندگان هیچ شهری در کشور طی دوره جنگ تحمیلی در این منطقه به شکل متمرکز اقامت نداشتند و ما با برپایی این اردو سعی داریم یاد و خاطره شهدای کرج و تپه کرجیها در منطقه گیلانغرب را در حافظه منطقه زنده نگه داریم.
به گفته سرهنگ باهک اردوی کرمانشاه تا روز پنج شنبه هفته جاری ادامه دارد و طی این مدت، همراهان از مناطق جنگی و عملیاتی این منطقه دیدن می کنند.
منطقه گیلانغرب که از آن به عنوان دومین شهر مقاوم کشور در دوره جنگ یاد می شود، در استان کرمانشاه قرار دارد.
نظر شما