۱۰ آبان ۱۳۹۰، ۱۲:۰۲

کم کاری بانکها در پرداخت تسهیلات/ کیفیت محصولات تولیدی کردستان پائین است

کم کاری بانکها در پرداخت تسهیلات/ کیفیت محصولات تولیدی کردستان پائین است

سنندج - خبرگزاری مهر: فعالان حوزه صنعت و معدن استان کردستان از کم کاری بانکها در راستای پرداخت تسهیلات به این بخش گلایه دارند و خواستار پیگیری این موضوع از سوی مسئولان استان هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، برخی از مسئولان و مدیران و فعالان حوزه صنایع و معادن استان کردستان با استاندار کردستان نشست صمیمی را برگزار و طی این نشست مباحث خود در مورد مشکلات و انتظارات را با استاندار در میان گذاشته و خواستار جدیت هر چه بیشتر برای رفع این مشکلات شدند.

در این نشست مدیر عامل خانه صنعت استان کردستان با ارائه برنامه ها و گزارشی از عملکرد و فعالیت حوزه های بخش صنعت گفت: کار صنعتگران در داخل کشور نیازمند توجه بیشتر است و این توجه و پیگیری حوزه های صنعت باید مورد توجه بیشتر متولیان قرار گیرد.

عبدالله کاردانی بیان کرد: شرکتهای خارجی با انتقال نیروی کاری خود به استان کردستان در راستای توسعه و گسترش صادرات بخش صنعت و معدن استان از حق بیمه کشوری برخوردار می شوند و انتظار می رود نیازهای استان برای تامین نیروهای متخصص در این بخش تامین شود.

فضای کسب و کار در کردستان نهادینه شود

مدیرعامل شرکت کاشی کسری استان کردستان هم در این نشست اظهار داشت: فضای کسب و کار در استان کردستان در حال بهبود است و موقعیت خوبی را دنبال می کند و باید برای ادامه این روند و تسریع در آن برنامه ریزی کرد.

وی اعلام کرد: تولید خوب و مناسب علاوه بر توسعه استان کردستان سرمایه های در حال گردش را به استان تزریق کرده و صادرات تاثیر گذار استان را توسعه و افزایش می دهد.

کردستان بازار صادرات کالا به شمال عراق را از دست می دهد

رئیس انجمن تولید کنندگان بتن آماده استان کردستان با بیان اینکه کارهای خدماتی در استان کردستان خوب ارائه نمی شود بیان کرد: استاندارد سازی قطعات تولیدی در استان نیازمند توجه و افزایش میزان کیفیت در این نوع کالاها است.

جلیل ملازاده اظهار داشت: صادرات کالا به شمال عراق نیازمند دقت، کیفیت، مرغوبیت، قیمت و نظارت مناسب از سوی مدیران در این حوزه است چرا که با آغاز فعالیت و حضور کالاهای کشور ترکیه و دیگر کشورها به بازارهای عراق ایران جایگاه خود را در این بازارهای به راحتی از دست می دهد.

وی افزود: اکنون علاوه بر صدور کالاهای بی‌ کیفیت کارفرماها و کارکنان ساختمانی نیز در کشور عراق خدمات بی ‌کیفیت و نامناسب ارائه می‌ دهند که این روند نحوه ارائه خدمات، توسعه و اشتغال استان کردستان را در بازارهای خارجی از بین می برد.

رئیس انجمن تولید کنندگان بتن آماده استان کردستان در ادامه اعتماد به جوانان و در اختیار قرار دادن بازارهای صادراتی و هدایت آنها توسط جوانان و تحصیل کرده های بخش صنعت و معدن را گام مهم توسعه صادرات استان کردستان دانست و گفت: وجود کمیته ها و کارگروه های نظارت بر کالاهای صادراتی خدمات مهم و ارزنده را در بخش صنایع و معادن به همراه دارد.

صنعت نساجی در کردستان مورد بی توجهی قرار گرفته است

رئیس انجمن نساجی کردستان هم در این جلسه گفت: صنعت نساجی و پوشاک از صنایع اشتغالزا در دنیا است که متاسفانه در استان کردستان به آن بهایی چندانی داده نمی شود.

علی خلیلی مستهلک بودن ماشین آلات این بخش را از جمله مشکلات صنعت نساجی کردستان دانست و افزود: 50 درصد از واحدهای این بخش به علت عدم همکاری از سوی بانک ها در حالت نامشخصی به سر می برند.

وی با اشاره به اینکه واحدهای نساجی جواز صادراتی را کسب نکردند بیان کرد: بانکها در اجرای ضوابط و قوانین حمایتی از صنعتکاران و در اختیار قرار دادن مزایا و تسهیلات به بخش نساجی حمایت و پشتیبانی لازم را ندارند.

رئیس انجمن نساجی استان کردستان اظهار داشت: عدم حمایت بانکها از بخش صنعت و معدن و به ویژه گروه نساجی استان کردستان موجب گسترش و رونق ورود کالای دیگر استانها به کردستان شده  و تعطیلی واحدهای نساجی در این استان می شود.

یارانه مشاغل صنعتی زیانده پرداخت نشده است.

رئیس انجمن بخش سنگ استان کردستان هم در این جلسه گفت: بسته های حمایتی و یارانه های بخش سنگ بری ها به عنوان مشاغل زیانده استان کردستان قطع شده است.

محمدعلی قادری با اشاره به اینکه با نگاه فنی به سنگهای استان کردستان مرغوبیت و مناسب بودن این کالاها مشخص می شود، بیان کرد: ارائه سنگ با کیفیت در کردستان زمینه ساز اشتغال و توسعه استان است.

وی با اشاره به عدم اجرایی شدن ماده 28 از سوی بانک های عامل استان کردستان در راستای بازپرداخت تسهیلات معوقه گفت: عدم اجرای مفاد این ماده از سوی بانک ها موجب کاهش ساخت و سازهای صادراتی سنگ به استان می شود.

در این جلسه نمایندگانی از دیگر بخش صنعت و معادن نیز به ارائه نقطه نظرات و پیشنهاداتی در مورد مشکلات و عدم همکاری بانکها با صنعتکاران و معدن کاران استان کردستان و از بین رفتن بازارهای صادراتی کردستان در شمال عراق پرداختند.

کد خبر 1449213

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha