نورالله حیدری در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: کمیسیون آموزش و تحقیقات به موازات شورای عالی انقلاب فرهنگی نظام آموزشی جدیدی را برای مدارس تعریف کرده بود و حتی آن را به هیئت رئیسه مجلس نیز نقدیم کرد اما دیدیم که این بحثها و چالشها به فضای کشور آسیب می رساند و به همین دلیل طرح خودمان را مسکوت گذاشته و با مصوبه شورای عالی موافقت کردیم.
نظام آموزشی 6-3-3 با مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی جایگزین 5-3-4 شد که طبق آن از سال تحصیلی آینده، دانش آموزان باید 6 سال دوره ابتدایی، سه سال راهنمایی و سه سال متوسطه را بگذرانند.
وی ادامه داد: هم اکنون نیز معتقدیم که مسئولان آموزش و پرورش هرچه سریعتر باید مصوبه شورای عالی را اجرا کنند و سپس وارد کیفیت بخشی به نظام آموزشی شوند تا دغدغه های دانش آموزان و والدین کاهش یابد.
سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات، نبود ثبات در آموزش و پرورش را یکی از بزرگترین مشکلات این وزارتخانه عنوان کرد و افزود: رفت و آمد وزیران مختلف در آموزش و پرورش و برنامه های متفاوتشان آسیب جدی بر پیکره آن وارد کرده است و ما یک خلا جدی یک برنامه منسجم و جامع را در آموزش و پرورش احساس می کنیم.
حیدری ادامه داد: به طور مثال هم اکنون دکتر حاجی بابایی برنامه های خوبی دارد که مشخص نیست با رفتنش توسط وزیر بعدی ادامه پیدا می کند یا خیر.
نظر شما