پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۰ آبان ۱۳۹۰، ۱۶:۳۶

پاک فطرت مطرح کرد:

تلاش برای ایجاد درآمد پایدار شهرداری شیراز

تلاش برای ایجاد درآمد پایدار شهرداری شیراز

شیراز - خبرگزاری مهر: شهردار شیراز گفت: با استفاده از تمامی پتانسیل موجود به دنبال ایجاد درآمد پایدار برای این کلانشهر هستیم.

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا پاک فطرت عصر سه شنبه در همایش سرمایه گذاری و ایجاد درآمدهای پایدار افزود:  سال جاری با تمامی تلاشهای صورت گرفته بخشی از اعتبارات شهرداریها توسط دولت پرداخت نشد که در این راستا باید هماهنگیهای لازم با نمایندگان مجلس انجام شود.

وی تاکید کرد: امروزه عملکرد شهرداریها به عنوان یکی از مهمترین سازمانهای غیر دولتی در ارائه خدمات به شهروندان حائز اهمیت است به گونه ای که اگر رضایت شهروندان از عملکرد شهرداریها تامین نشود مشکلات حادی را به وجود می آورد.

شهردار شیراز  تصریح کرد: مدیریت شهری یعنی اداره امور شهر به منظور پایداری و رضایت اجتماعات محلی با در نظر گرفتن و تبعیت از سیاستهای ملی است که یکی از جنبه های مهم برنامه ریزی شهری است که در ارتباط مستقیم با جوامع انسانی به خصوص جامعه شهری قرار می گیرد.

پاک فطرت تاکید کرد: شهروند مداری در عمل به معنی مردم داری است که دولت شهروند مدار دولتی است که نه تنها وظایف قانونی خود در قبال شهروندان می پردازد بلکه حتی فراتر از آن به نیازهای شهروندان توجه دارد.

وی ادامه داد: شهرداری به عنوان یک سازمان ارائه دهنده خدمات شهری به ساکنان شهری زمانی عملکرد موفق خواهد بود که بتواند آسایش و امنیت شهروندان را فراهم کند، عملکرد مناسب و کارامد شهرداریها موجب مشارکت دادن در اداره امور و انجام فعالیتهای مربوطه خواهد بود و به رضایتمندی شهروندان افزوده که در این صورت به سمت مدیریت شهری پویا پیش خواهیم رفت.

وی گفت: فراهم کردن امکانات و استفاده از توده های مردم در اداره شهرها، استفاده از افکار عمومی و توان بالای شهروندان برای اداره شهر لازمه مدیریت شهری پویاست و در واقع مشارکت دادن مردم در اداره شهر یک ارتقای معنوی محسوب می شود که توسعه مادی را نیز به دنبال دارد.

شهردار شیراز افزود: ارتقای معنوی زمانی به وجود می آید که مردم به محل زیست خود تعلق خاطر داشته باشند و این تعلق خاطر هر چه بیشتر باشد شهروند می کوشد در نگهداری و حفظ کوشاتر باشند.

وی اضافه کرد: سیستم خودپرداز خودرویی نرم افزاری است که ما در شهرداری شیراز آمادگی داریم که بر روی تمام کامپیوترهای شهرداریها استان نصب کنیم که این کار منجر به وحدت رویه محاسبه عوارض خودرو در استان می شود.

پاک فطرت ادامه داد: شهرداریهای استان باید ارتباط نزدیک تری با هم داشته باشند تا در زمینه های فرهنگ سازی و آموزش بتوانیم موفق تر عمل کنیم.

کد خبر 1449801

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha