به گزارش خبرنگار مهر، سرپرست مدیریت روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد تجاری - صنعتی چابهار عصر سه شنبه در این گردهمایی اظهار داشت: هدف از برگزاری این جلسه ها آشنایی مدیران روابط عمومی ها با پتانسیل ها، ظرفیت های استانی و افزایش تعاملات در راستای کمک های بهینه در معرفی شهرستان است.
سید روح الله لطیفی گفت: وجود منطقه آزاد تجاری - صنعتی و خط ترانزیتی چابهار از مزیت های استان سیستان و بلوچستان است که با توسعه این بخش، تحول عظیمی در منطقه ایجاد خواهد شد.
وی با بیان اینکه روابط عمومی ها بازوی مسئولین هستند، افزود: لازم است با همکاری یکدیگر نشریه ای مشترک راه اندازی کنیم تا آینه ای برای شناساندن خدمات و پیشبردهای چابهار به کشور باشد.
کمک در فیلمسازی، کمک به مستندسازان بومی در جهت شناساندن هنرمندان در سطح کشور، کمک در چاپ و نشر هفته نامه های مشترک، طراحی سایت چابهار و پشتیبانی و همکاری، تهیه فیلم های تلویزیونی و سینمایی نظیر" اقیانوس" و "جان و مرجان" و استفاده از هنرمندان بومی از دیگر تصمیمات مشترک این جلسه بود.
نظر شما