پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۱ آبان ۱۳۹۰، ۱۳:۲۹

برنامه های یوم الله 13 آبان در همدان اعلام شد

برنامه های یوم الله 13 آبان در همدان اعلام شد

همدان - خبرگزاری مهر: رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی و رئیس ستاد برگزاری 13 آبان استان همدان گفت: برنامه های روز 13 آبان از ساعت 11 صبح در حسینیه امام خمینی (ره) با حضور اقشار مختلف و تشکل های دانش آموزی و دانشجویی برگزار می شود.

مصطفی رمضانی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: برنامه روز سیزده آبان با قرائت بیانیه تشکل های دانش آموزی از ساعت 11 صبح سیزدهم آبان ماه در حسینیه امام خمینی( ره) همدان آغاز می شود.

وی اظهار داشت: سخنران پیش از خطبه ها این هفته نماز جمعه همدان، رئیس سازمان بسیج نظام مهندسی کشور است.

رمضانی عنوان کرد: پس از ایراد خطبه های نماز جمعه و اقامه نماز جمعه، راهپیمایی از حسینیه امام خمینی( ره) آغاز می شود و راهپیمایان مسیر حسینیه امام (ره) تا چهار راه شریعتی را راهپیمایی می کنند و در پایان نیز قطعنامه سراسری قرائت می شود.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی و رئیس ستاد برگزاری سیزده آبان استان همدان افزود: همزمان با برگزاری راهپیمایی در شهر همدان، در 18 منطقه و 20 روستای این استان مراسم راهپیمایی برگزار می شود.

کد خبر 1450342

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha