سید وحید غلمانی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: ظرفیت کنونی تصفیه خانه فاضلاب شهر یزد 75 هزار نفر است که با بهره برداری از تصفیه خانه جدید این رقم به 445 هزار نفر افزایش می یابد.
وی افزود: در شش ماهه اول سال جاری بالغ بر دو میلیون متر مکعب فاضلاب جمع آوری شده در تصفیه خانه فاضلاب این شهر تصفیه شده است.
مدیر تصفیه خانه فاضلاب شهر یزد ادامه داد: میزان رشد تصفیه فاضلاب شش ماهه اول امسال در مقایسه با شش ماهه مدت مشابه سال گذشته برابر با 10 درصد بوده است.
غلمانی با اشاره به اینکه جمعیت زیر پوشش شبکه فاضلاب شهری یزد به 96 هزار نفر افزایش یافته، عنوان کرد: هر سال بالغ بر 11 درصد به جمعیت زیر پوشش این شهر افزوده می شود.
وی بیان داشت: پساب حاصله در مواردی از جمله کاشت و گسترش فضای سبز استفاده می شود که در سال جاری سطح زیر کشت فضای سبز به 170 هکتار رسیده است.
نظر شما