پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۱ آبان ۱۳۹۰، ۱۴:۳۴

آموزش بازیافت به 115 هزار خانواده ساکن شرق تهران

شهردار منطقه 8 از آموزش بازیافت به 115 هزار خانواده ساکن شرق تهران طی 6 ماه اول سال جاری خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد مهدی شادالوئی با اشاره به تدوین دو برنامه آموزشی در نیمه اول و دوم سال گفت: برهمین اساس بیش از 115 هزا خانواده ساکن شرق تهران با مفاهیم بازیافت و تفکیک مواد از مبداء آشنا شدند.

وی با اعلام اینکه آموزش بازیافت پسماندهادر قالب برنامه ای فرهنگی و هنری ارایه می شود افزود: توزیع کیسه های ویژه پسماند خشک و بروشورها ی آموزشی به همراه جوایز به کودکان و شهروندان در همین راستا صورت می گیرد.

شادالوئی با اشاره به لایروبی انهار در شرق تهران افزود: این عملیات با هدف پاکیزگی شهر و پیشگیری از آبگرفتگی معابر در برابر نزولات جوی انجام گرفت.

شهردار منطقه 8 از اجرای طرح ضربتی پاکسازی برچسبهای تبلیغاتی از در ب منازل شهروندان با هدف پاکیزگی و زیبایی بصری خبر داد و گفت: به منظور پاکیزگی و زیبایی مناظر شهری و حذف آلودگیهای بصری تمامی برچسبهای تبلیغاتی پا کسازی شدند.

وی با اشاره به تعامل شهروندان برای اجرای هر چه بهتر این طرح افزود: بدون شک اجرای موفقیت آمیز بودن این اقدام ، منوط به همکاری و مساعدت شهروندان فهیم منطقه است.

شادالوئی در ادامه به جمع آوری تابلوهای عمودی تبلیغاتی  در سطح معابر منطقه 8 اشاره کرد و گفت: به منظور رفاه حال شهروندان و تردد آسان در سطح معابر تمامی تابلوهای عمودی در معابر جمع آوری شدند.

کد خبر 1450690

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha