به گزارش خبرنگار مهر، احمد سیاوش پور بعد از ظهر چهارشنبه در چهارمین نشست شورای حمایت قضایی از سرمایه گذاری در استان سمنان گفت: تاسیس نهاد داوری بخصوص برای افراد حقیقی و حقوقی که در مباحث اقتصادی و تجاری فعالیت دارند لازم و ضروری است.
رئیس کل دادگستری استان سمنان مدیریت را مهمترین فاکتور در رسیدن به موفقیت دانست و افزود: مدیریت در هر دستگاه و سیستمی چه بخش دولتی و چه خصوصی بسیار موثر است.
اعضای شورای حمایت قضایی از سرمایه گذاران در این نشست که در کارخانه نساجی کویر سمنان برگزار شد با بررسی مشکلات دو واحد صنعتی استان سمنان پیشنهاد و راهکارهای پیشگیری از توقف تولید در این واحدها و موارد مشابه در این استان را مطرح کردند و تصمیماتی در این زمینه اتخاذ شد.
امیر رضا فیض مدیر عامل کارخانه نساجی کویر سمنان تامین نقدینگی واحد های صنعتی و تولیدی را یکی از دغدغه های مهم سرمایه گذاران در شرایط کنونی دانست.
نظر شما