پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۱ آبان ۱۳۹۰، ۱۷:۱۷

سرهنگ میرفیضی:

108 هزار تماس با 110 گلستان منجر به عملیات شد

108 هزار تماس با 110 گلستان منجر به عملیات شد

گرگان - خبرگزاری مهر: فرمانده انتظامی استان گلستان با اشاره به 108 هزار تماس منجر به عملیات پلیسی شهروندان با مرکز فوریتهای پلیسی 110 طی هفت ماه گذشته، مهمترین هدف این مرکز را خدمات دهی به موقع وهدفمند به شهروندان عنوان کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ سید محمود میر فیضی بعد از ظهر چهارشنبه در کمیسیون ساماندهی 110 با بیان اینکه تأمین امنیت و پیشگیری از وقوع جرم نیازمند مشارکت مردم است، گفت: بحث پیشگیری امروز در نیروی انتظامی نهادینه شده است.

وی افزود: یکی از وظایف مهم نیروی انتظامی پیشگیری است و این در حالی است که در نیروی انتظامی سیستم پیش بینی، پیشگیری، انظباط اجتماعی وپیگیری ومقابله از اهمیت بالایی برخوردار است.

سرهنگ میر فیضی تصریح کرد: نخستین گام در مأموریتهای این نیرو پیش بینی است و پیش بینی خوب پیشگیری مطلوب را در پی خواهد داشت.

وی در ادامه به اهداف راه اندازی مرکز فوریتهای پلیسی 110 اشاره کردواظهار داشت: مهمترین هدف این مرکز خدمات دهی به موقع وهدفمند به شهروندان است.

این مقام انتظامی عنوان کرد: با راه اندازی این مرکز نظام آمار رسانی منسجمی در نیروی انتظامی ایجاد شده که به طور مستمر میزان وقوع و کشف جرایم و کاهش روند نا هنجاریها در سطح جامعه رصد می شود.

فرمانده انتظامی گلستان با تأکید بر حضور به موقع پلیس در صحنه جرم عنوان کرد:حضور به موقع پلیس در صحنه های وقوع جرم علاوه بر افزایش احساس امنیت موجب اعتماد عمومی مردم به پلیس می شود.

کد خبر 1450776

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha