پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۶ آبان ۱۳۹۰، ۱۱:۰۹

در گفتگو با مهر عنوان شد:

ضرورت فراهم کردن زمینه میزبانی از گردشگران چینی در کشور

ضرورت فراهم کردن زمینه میزبانی از گردشگران چینی در کشور

یک کارشناس گردشگری گفت: سازمان میراث فرهنگی بعد از ناامید شدن از ورود گردشگران اروپاییها به ایران تصمیم گرفته که با مسئولان گردشگری چین و ژاپن قرارداد ببندند درحالی که زمینه میزبانی از این گردشگران در ایران هنوز فراهم نیست.

حسین علی ذوالفقاری در گفتگو با  خبرنگار مهر گفت: کشورهایی مانند چین و ژاپن ساختارهای قوی جذب گردشگر و احترام به توریست را موجب رونق گردشگری کشور خود می دانند درحالی که برخی از ایرانیان زمانی که یک گردشگر خارجی را می بیند سعی می کند از او هزینه ای بیشتر از حد معمول برای ارائه خدمات دریافت کند.

وی ادامه داد: توریست خارجی منبع درآمدی است که باعث افرایش سطح درآمد ملی می شود. کشورهایی در زمینه ورود گردشگر خلاق هستد که از مدیریت زمان استفاده زیادی می کنند در این زمینه ترک ها بسیار موفق عمل کرده و توانسته اند که گردشگران مختلفی را از کشورهای گوناگون جذب کنند.

ذوالفقاری بیان کرد: قبل از ورود ایران به سمت جذب گردشگران چینی باید این باور را ایجاد کرد که تمامی سازمانهای مختلف همکاری کنند و امکانات ورود گردشگران را از آسیای شرقی و خاور دور ایجاد کنند.

این کارشناس گردشگری گفت: برای اینکه بتوانیم صنعت گردشگری را گسترش دهیم و آن را در کشورهای دیگر تبلیغ کنیم باید نگاه غربی ها را از طریق رفتار تغییر دهیم چون اکنون رسانه های بزرگ دنیا در اختیار غربی هاست.
 

کد خبر 1450893

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha