به گزارش خبرنگار مهر، ناصر فخر موحد عصر چهارشنبه در همایش تجلیل از صادر کنندگان نمونه استان گلستان و افتتاحیه دومین نمایشگاه توانمندیهای صادراتی استان افزود: همچنین ارزش صادرات گمرکی استان از 43 میلیون دلار به 54 میلیون دلار رسید.
وی ادامه داد: امیدواریم با رویکرد جدید در سازمان صنعت، معدن و تجارت فاصله بین تولید و صادرات از بین برود.
وی افزود: بخش صادرات تاثیر مستقیم روی ارزش افزوده دارد و حایز اهمیت است و گلستان با شرایط ویژه در همسایگی با کشورهای آسیای میانه می تواند این موقعیت را فراهم کند.
معاون توسعه تجارت خارجی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گلستان در حاشیه این نمایشگاه گفت: نمایشگاه توانمندیهای صادراتی استان با 60 غرفه و در محل دایمی نمایشگاه بین المللی استان گلستان شروع به کار کرد.
درویش علی حسن زاده افزود: این نمایشگاه در بخشهای تولیدی،صنعتی، معدنی، صنایع دستی، میراث فرهنگی و گردشگری فعالیت می کند و همه غرفه ها تولیدی هستند.
وی افزود: برای اولین بار در حوزه اصناف نیز شرکت کنندگانی در نمایشگاه حضور داشتند تا به انها نیز ثابت شود می توانند در عرصه صادرات حضور پیدا کنند.
شایان ذکر است نمایشگاه از 11 تا 14 آبانماه از ساعت 10 صبح لغایت 18 عصر پذیرای بازدید کنندگان خواهد بود.
نظر شما