به گزارش خبرنگار مهر، دکتر صادق زیباکلام شامگاه چهارشنبه در جلسه مناظره با دکتر محمدحسن قدیری ابیانه تحت عنوان "دنیای بدون آمریکا؛ واقعیت یا توهم" افزود: این روزها اگر کسی منبع دیگری غیر از رسانه های حکومتی و دولتی و صاحب نظران وابسته به دولت در ایران ندشته باشد دچار این تصور می شود که نظام آمریکا به زودی سقوط خواهد کرد.
وی ادامه داد: از دید مسئولان و دولتمردان ایرانی، جهانی که در آن زندگی می کنیم دو جبهه بیشتر ندارد در یک سو قدرت ها و کشورهای استکباری غربی و در سویی دیگر کشورها و مردمانی آزاده و مستقل جهان قرار دارند.
زیباکلام ادامه داد: در نظر مسئولان ما از 32 سال پیش تاکنون یک نبرد تاریخی آغاز شده که پرچم دار ظالمان و مستکبران جهان، آمریکاست و پرچم دار ملت ها و مردمان حق طلب دنیا، جمهوری اسلامی ایران است.
وی با اشاره به کسب 48 درصد انتخابات پارلمانی تونس توسط اسلامگرایان، این پیروزی را در قالب درصدهای انتخاباتی در قیام مردم تونس علیه نظام دیکتاتوری زین العابدین علی ندانست و گفت: اینکه اسلامگرایان 48 درصد آرا را کسب کردند دلیل بر الگوگیری آنها از نظام جمهوری اسلامی ایران نیست بلکه آنها بر سر داشتن حق انتخاب علیه رژیم دیکتاتوری قیام کردند و پیروز شدند.
به گفته زیباکلام، هدف اصلی اسلامگرایان و سایر احزاب سیاسی فعال تونس، داشتن حق انتخاب بوده است.
وی با بیان اینکه مسئولان جمهوری اسلامی ایران فکر می کنند که یک پیکار همیشگی و دائمی بین ما و قدرت های استکباری حاکم است و همواره پیروز این میدان نیز ما هستیم، عنوان کرد: از دید دولتمردان ما همواره در تمام زورآزمائی ها پیروز شدیم و آمریکا همواره در عراق، افغانستان، لیبی، تونس و سایر کشورها شکست خورده است.
این فعال سیاسی اصلاح طلب، مصادره و نامگذاری انقلاب های مردمی کشورهای عربی منطقه را به نام "بید اری اسلامی نشات گرفته از انقلاب ایران" مردود دانست و اذعان داشت: آنچه که در کشورهای عربی خاورمیانه در قالب قیام های مردمی شاهد آن هستیم قیام برای آزادی مطبوعات، دموکراسی، داشتن حق انتخاب و سایر آزادی های مشروع است که در گذشته و در آن زمان، دولتها و حکومت های دیکتاتور فاقد آن بودند.
زیبا کلام تصریح کرد: آنچه که در مصر، تونس، یمن، بحرین و لیبی رخ داد حرکت ها به سوی آزادی خواهی و استقرار نظام های دموکراسی بوده است.
زیبا کلام عنوان کرد: امام خمینی وقتی قطعنامه 598 را قبول کرد گفت: "اگر آبرویی هم داشتم با خدا معامله کردم و حرفهایم درباره جنگ را نیز پس می گیرم و این قطعنامه را همانند جام زهری می نوشم" با این مقدمه اگر دکتر قدیری جنگ را پیروزی و عزت و افتخار می داند باید بگوید که چرا امام این حرف ها را زده و در پایان جنگ ابراز ناراحتی کرده است.
وی افزود: نظام سرمایه داری به آن معنایی که امروز می شناسیم از اواسط قرن 17 میلادی پدید آمده و امروز که بیش از 260 سال از آن می گذرد خیلی ها پیش بینی کردند که سرمایه داری دچار بحران و سقوط خواهد شد.
این فعال سیاسی اصلاح طلب، کارل مارکس فیلسوف و دانشمند آلمانی قرن 19 میلادی را اولین کسی که سقوط نظام سرمایه داری را پیشگویی کرده، دانست و افزود: پس از کارل مارکس نیز برخی از فلاسفه این امر را پیشگویی کرده اند.
وی ادامه داد: صدام حسین، سرهنگ معمر قزافی در کتاب سبز خود و حتی محمدرضا پهلوی در اوج قدرت خود، سقوط غرب را پیش بینی کرده بودند اما دلایل بسیاری وجود دارد که غرب و نظام سرمایه داری سقوط نخواهد کرد.
به گفته وی دلیل اصلی و مهم این امر جدای از دلایل اقتصادی، فلسفی، معرفتی و سیاسی این است که نظامی که برای مخالفش حق مخالفت قائل است هرگز سقوط نخواهد کرد.
این استاد دانشگاه با اشاره به تلاطم و جنبشی که در دنیای غرب اتفاق افتاده است، گفت: آنچه که در جهان عرب اتفاق افتاده حرکتی به سمت دموکراسی خواهی و آزادی مطبوعات، اندیشه، اجتماعات، احزاب و تشکل های سیاسی است بنابراین بیداری اسلامی نشات گرفته از انقلاب اسلامی ایران نیست.
زیبا کلام افزود: همه دانشجویان باید با رجوع به اسناد و مدارک موجود انقلاب اسلامی به این واقعیت پی ببرند که حرکت و انقلاب کشورهای عربی همانند انقلاب ایران به خاطر دموکراسی خواهی و رسیدن به آزادی بوده است.
نظر شما