دکتر عین الله خادمی در مورد جایگاه پژوهش در ایران به خبرنگار مهر گفت: جایگاه پژوهش در ایران با حد و وضع مطلوب فاصله زیادی دارد. اما در مجموع نسبت به گذشته رو به پیشرفت است اما شکلی که شایسته و در خور کشور باشد در آن شکل شایسته خود قرار ندارد.
استاد گروه فلسفه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی درمورد اینکه آیا پژوهشهای صورت گرفته در کشور کاربردی و به روز هستند یا نه هم اظهارداشت: البته لزومی ندارد که همه پژوهشها کاربردی باشند یک نوع از پژوهش ، پژوهشهای کاربردی هستند ولی در کنار آنها پژوهشهای بنیادی هم داریم. البته هم پژوهشهای کاربردی و هم پژوهشهای بنیادی از حیث اعتبار و کارایی ممکن است مواجه با مشکلاتی باشند.
این محقق و پژوهشگر حوزه فلسفه تصریح کرد: این بدین معنا نیست که پژوهشهای کاربردی و پژوهشهای بنیادی حتما باید کارایی داشته باشند یا کارایی دارند.
خادمی تعامل میان سازمانهای مرتبط با امر پژوهش و پژوهشگران را راهکاری ارزشمند و اثرگذار برای ارتقای فعالیتهای تحقیقی کاربردی دانست .
نظر شما