علی فروزش در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: با احیای طرح استاد شاگردی تا حدودی می توان معظل بیکاری را در استان کاهش داد و ارتباط بین محیط واقعی کار و کار آموز را برقرار کرد.
وی افزود: این طرح با رویکرد ایجاد اشتغال مطابق با تکنولوژی موجود و حفظ و استمرار فعالیت در مشاغل سنتی با الهام از فرمایشات مقام معظم رهبری که سال جاری را به عنوان سال جهاد اقتصادی نامگذاری کردند در دستور کار قرار گرفته است.
مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان لرستان یادآور شد: این طرح همچنین با هدف کسب تجربه و آشنایی با محیط کسب کار واقعی و آماده سازی شاگردان برای اشتغال و کار آفرینی، حفظ و ارتقاء سلامتی روحی و بهبود نگرش نسبت به کار، ارتقای توانمندی های حرفه ای معطوف به نیازهای بازار کار، ایجاد انگیزه برای کار آموزان با مشاهده محیط کار واقعی حرفه مربوطه، هماهنگ کردن آموزش های مهارتی و روز آمد کردن استاندارد های آموزشی با تحولات فنی بازار کار اجرا می شود.
فروزش در خصوص اجرای طرح استاد شاگردی در استان یادآور شد: جلسات متعددی با کارشناسان اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی و ریاست اتحادیه صنوف استان در راستای ارائه راهکار برای اجرایی شدن طرح برگزار شده است.
وی ادامه داد: همچنین تاکنون بیش از 47 نفر از افراد حقیقی و حقوقی خواستار اجرا و صدور مجوز فعالیت آموزش استاد شاگردی شده اند.
نظر شما