پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۴ آبان ۱۳۹۰، ۱۳:۱۰

آقازاده به مهر خبر داد:

کمیسیون ماده 38 کلانشهرها پرونده های حقوقی را بررسی می کند

کمیسیون ماده 38 کلانشهرها پرونده های حقوقی را بررسی می کند

کرج - خبرگزاری مهر: شهردار کلانشهر کرج گفت: کمیسیون ماده 38 بین کلانشهر های کشور برای رسیدگی به پرونده های حقوقی برای اولین در کرج شکل گرفت.

سید علی آقازاده در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: کمیسیون ماده 38 با حضور شهردار، یک قاضی از دادگستری به انتخاب رئیس دادگستری و یکی از اعضای شورای اسلامی شهر کرج تشکیل می شود.

وی محور و هسته اصلی تشکیل این کمیسیون را رسیدگی به پرونده های حقوقی شهرداری ذکر و بیان کرد: بررسی پرونده های حقوقی شهرداری توسط این کمیسیون موجب تسهیل در روند رسیدگی این پرونده های حقوقی می شود.

این مسئول بیان کرد: این اقدام همچنین سبب می شود مسیر طولانی رسیدگی پرونده ها به حداقل ممکن برسد.

آقازاده تاکید کرد: رای صادر شده از سوی اعضای کمیسیون با توجه به مباحث کارشناسی مطرح شده لازم الاجراست.

شهردار کرج تعیین تکلیف پرونده های بلاتکلیف و مختومه را از دیگر موضوع های قابل بررسی در کمیسیون ماده 38 ذکر کرد و افزود: هدایت صحیح پرونده های جریانی نیز از طریق این کمیسیون انجام می شود.

آقازاده با اشاره به اهمیت کار حقوقی و حساسیتهای این کار گفت: پیگیری پرونده های حقوقی و کیفری له وعلیه شهرداری و انجام امور حقوقی اعم از تهیه و تنظیم لوایح، نیاز به توجه دقیق دارد که این اقدامات با تشکیل کمیسیون به نحو مطلوب و اثر بخشی انجام  می شود.

وی عملکرد این کمیسیون را مثبت ارزیابی کرد و افزود: تشکیل کمیسیون ماده 38 نقش بسزایی در کیفیت لوایح و دفاعیاتی که به نفع شهر و شهرداری است، دارد.

آقازاده اظهار امیدواری کرد که نتیجه حاصل از  این کمیسیون، ارائه راهکارهای مطلوب در خصوص رفع مشکلات حقوقی سازمان ها و مناطق شهرداری شود.
 
 
 
کد خبر 1451655

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha