کریم افشار در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: واحد صدور پروانه، از پر رفت و آمد ترین واحد های سازمان تاکسیرانی است.
وی ادامه داد: از میزان مراجعین سازمان تاکسیرانی، به طور متوسط بیش از 65 درصد به واحد صدور پروانه این سازمان مراجعه می کنند.
این مسئول در تشریح عملکرد سال گذشته این واحد بیان کرد: طی مدت زمان ذکر شده هزار و 510 پروانه تاکسیرانی در این واحد تشکیل شد.
افشار همچنین از تشکیل هزار و 120 پرونده پروانه بهره برداری در این واحد خبر داد و عنوان کرد: طی سال گذشته این واحد اقدام به صدور چهار هزار و 202 فقره پروانه تاکسیرانی کرده است.
وی تعداد پرونده های بهره برداری صادر شده در این مدت زمان را پنج هزار و 924 فقره ذکر و عنوان کرد: علاوه بر این، پنج هزار و 747 پروانه نیز توسط واحد صدور پروانه تاکسیرانی تمدید شده است.
نائب رئیس هیئت مدیره اتحادیه تاکسیرانی شهری، صدور نامه نقل و انتقال را از دیگر فعالیتهای واحد صدور پروانه ذکر و عنوان کرد: طی سال گذشته این واحد هزار و 270 نامه نقل و انتقال صادر کرده است.
افشار با اشاره به صدور هزار و 620 فقره نامه خرید و فروش در این واحد بیان کرد: صدور پروانه موقت به تعداد 780 فقره، صدور پروانه المثنی به تعداد 270 فقره و صدور پروانه المثنی به تعداد 111 فقره از دیگر اقدامات واحد صدور پروانه تاکسیرانی کرج است.
وی با اشاره به ابطال 270 فقره پروانه، از انتقال 38 فقره پرونده به شهرهای دیگر خبرداد و افزود: رسیدگی به پرونده های راکد از دیگر عملکرد های واحد صدور پروانه است.
همچنین، افشار تعداد پرونده های راکد این واحد را چهار هزار و 720 فقره ذکر کرد.
مدیر عامل سازمان نظارت بر تاکسیرانی کرج از برگزاری جلسات برگزاری آزمون شهر شناسی خبر داد و عنوان کرد: در این خصوص 48 جلسه امتحان شهر شناسی برای رانندگان تاکسی تحت پوشش سازمان تاکسیرانی طی سال گذشته برگزار شده است.
افشار تعداد شرکت کنندگان در امتحان شهرشناسی را چهار هزار و 115 نفر اعلام کرد و افزود: از این تعداد، سه هزار و 831 نفر دراین آزمون قبول شدند.
نظر شما