پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۳ آبان ۱۳۹۰، ۱۱:۵۱

هاشمی به مهر خبر داد:

گازرسانی به 9 واحد مرغداری در مریوان انجام شد

گازرسانی به 9 واحد مرغداری در مریوان انجام شد

مریوان - خبرگزاری مهر: مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مریوان از گازرسانی به 9 واحد مرغداری در سال جاری در این شهرستان خبر داد.

سید عزیز هاشمی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: بعد از اجرای قانون هدفمندسازی یارانه ها و در راستای حمایت از واحدهای تولید کننده به ویژه در بخش کشاورزی تاکنون به 9 واحد ازمرغداری های شهرستان مریوان با ظرفیت 145 هزار و 500 قطعه گازرسانی شده است.

وی بیان کرد: با اجرای این کار علاوه بر تحقق اهدافی نظیر کاهش هزینه های تولید، ارتقای ضریب بهداشتی مرغداری ها و تسهیل کار مرغداران عوامل توسعه اقتصادی، اجتماعی را نیز در بر داشته و این کار به همت جهاد کشاورزی در مریوان برای سایر واحدهای فعال نیز در دست پیگیری است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مریوان اعلام کرد: گازرسانی به واحدهای مرغداری مریوان باعث صرفه جویی سالانه بیش از یک میلیون و 100 هزار لیتر گازوئیل می شود.

هاشمی افزود: روند گازرسانی به واحدهای مرغداری شهرستان مریوان ادامه دارد و با توجه به زیر ساختهای موجود پیش بینی می شود بیش از 50 درصد از مرغداری های فعال در این شهرستان گازرسانی شوند.

وی در پایان یادآور شد: لازم به ذکر است در حال حاضر 46 واحد مرغداری گوشتی در شهرستان مریوان با ظرفیت سالانه بیش از هشت هزار تن گوشت سفید وجود دارد.

کد خبر 1451719

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha