به گزارش خبرنگار مهر، خسرو ساکی شامگاه پنج شنبه در ادامه گردهمایی آموزشی مدیران مجتمع های آموزشی و پرورشی استان کردستان گفت: مدیریت در هر سازمانی به عنوان نهاد هدایتگر مورد توجه است و به همین دلیل اعمال مدیریت حرفه ای در آموزش و پرورش کردستان باید در اولویت باشد.
وی با بیان اینکه استفاده از تخصص و منابع نیازمند مدیریتی جامع در راستای هدایت به سوی اهداف توسعه ای کشور است، گفت: آموزش و پرورش با توجه به رسالت و هدف جهانی خود در هر منطقه ای و با هر تعبیر که در آن منطقه مرسوم است موظف به شکل دهی افکار هویت ملی و انقلابی در بین جوانان است.
وی مدارس را نهادهای تقویت کننده روحیات انقلابی در بین جوانان دانست و گفت: مدیران مدارس باید هویت ملی، دینی، انقلابی جوانان را تقویت کنند و روحیه حماسه سازی و غیرت دینی را شکوفا و برای افزایش بهره وری آماده سازند.
ساکی با اشاره به اینکه تاثیرگذاری یک مدیر بیشتر از دیگر عناصر در هر سازمانی عمل می کند، اظهار داشت: برقراری هماهنگی، همسویی، هم جهتی و انجام امور دفتری و اداری بر اساس برنامه ریزی مناسب و مدون از کارهای یک مدیر توانا است.
وی نیروی انسانی و انرژی ملی را دو منبع در اختیار مدیر برای جهت دهی به مسیر انقلاب دانست و اعلام کرد: ترکیب بهینه این دو منبع حرفه مدیریتی در نظام آموزش و پرورش است و نگاه غیر حرفه ای به مدیریت باعث ضعف جدی در نظام اداری می شود.
مدیر کل آموزش و پرورش استان کردستان گفت: حرفه و دانش مدیر مبتنی بر استعداد مدیر، علم و تجربه وی برای مشارکت و اجرای برنامه های راهبردی درست و جهت دهی به افکار جامعه مخاطب است.
ساکی تغییر و تحول جهانی را نشانگر برنامه های مختلف توسعه اقتصادی، سیاسی و اجتماعی دانست و افزود: تحول گرا و متغییر بودن مدیران و بررسی کارشناسی شده و بنیادین تحولات درون مدارس و مراکز آموزشی فضا را برای پیشرفت های کشور فراهم می کند.
وی بررسی و کارشناسی تلفیق مدارس با نام مراکز مجتمع آموزشی در راستای ایجاد تحولات بنیادین آموزشی را از دیگر اهداف این گردهمایی دانست، اظهار داشت: ارتقاء شاخص های اصلی جریانات دانش آموز محور، توسعه کمی و کیفی آموزش های فنی و حرفه ای و کار دانش، راه اندازی کلاس های فوق برنامه در راستای یک شیفته کردن مدارس و راه اندازی مجتمع های آموزشی از جمله اهداف برگزاری این همایش است.
نظر شما