پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۳ آبان ۱۳۹۰، ۱۴:۳۳

فریاد استکبارستیزی جوانان مازنی/ دیار علویان مملو از عطر ولایت

فریاد استکبارستیزی جوانان مازنی/ دیار علویان مملو از عطر ولایت

ساری - خبرگزاری مهر: دانش آموزان و دانشجویان مازندران، همزمان با سراسر کشور، فریاد استکبارستیزی و بیداری اسلامی سردادند.

به گزارش خبرنگار مهر، مردم قهرمان پرور و علوی تبار مازندران، بار دیگر با حضور پرشور خود در صحنه ای دیگر از صفحات انقلاب اسلامی، حماسه ای بزرگ رقم زدند و پایه های استکبار را به لرزه درآوردند.

دانش آموزان و دانشجویان پس از اقامه نماز جماعت ظهر و عصر، راهپیمایی خود را از میدان شهدای ساری آغاز کردند و با سر دادن شعارهای ضد استکباری به اجتماع عظیم دانش ‌آموزان در میدان ساعت ساری پیوستند.
 
اینان به همراه والدین خود با حضور گسترده خود با سر دادن شعار "مرگ بر آمریکا" و "مرگ بر اسرائیل"، بار دیگر تنفر و انزجار خود را از استکبار جهانی به نمایش گذاشتند.
 
 
راهپیمایان مازنی، همچنین با سر دادن شعارهای "رهبر ما فرمان دهد، غسل شهادت می‌ کنیم" و "ما با ولایت زنده‌ ایم، تا زنده ‌ایم رزمنده ‌ایم" ولایت‌ پذیری خود را به نمایش گذاشتند و برای مقابله با استکبار جهانی اعلام آمادگی کردند.
 
به آتش کشیدن پرچم آمریکا و پرچم رژیم جعلی صهیونیستی نیز از دیگر برنامه های این مراسم بود.
 
بالغ بر 100 هزار دانش آموز مازنی در حماسه 13 آبان 90 افتخارآفرینی کردند. 
 
کد خبر 1452005

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha