پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۳ آبان ۱۳۹۰، ۱۵:۴۶

سردار نقدی عنوان کرد:

برگزاری سومین کنگره شعر مقاومت در منامه یا کرمانشاه

برگزاری سومین کنگره شعر مقاومت در منامه یا کرمانشاه

بوشهر- خبرگزاری مهر: رئیس سازمان بسیج مستضعفین کشور گفت: به دنبال اجرای سومین کنگره شعر مقاومت بین الملل اسلامی در منامه بحرین هستیم و اگر نشد این کنگره در سال آینده در استان کرمانشاه برگزار خواهد شد.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار محمدرضا نقدی ظهر جمعه در مراسم پایانی دومین کنگره شعر مقاومت بین الملل اسلامی در بوشهر افزود: برگزاری کنگره شعر بین الملل مقاومت اسلامی از روند بسیار خوبی برخوردار است و امیدواریم این روند همچنان تداوم داشته باشد.

وی اظهارداشت: نقش صاحبان قلم در بصیرت افزایی نقشی بی بدیل وشعر و شاعری در بیداری اسلامی و معرفی و انتقال آن بسیار اثرگذار است.

نقدی کیفیت آثار ارائه شده در دومین کنگره شعر مقاومت بین الملل را بسیار خوب ارزیابی کرد و گفت: این آثار نسبت به اولین کنگره در ارومیه بسیار پیشرفت داشته است و امیدواریم کیفیت آثار در کنگره سوم، بهتر شود.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین کشور با بیان اینکه امروز نهضتی که در مصر، یمن و بحرین در قالب بیداری اسلامی برپاست مدیون خون شهداست، گفت: خون های زیادی در سرتاسر دنیا بواسطه جنگ های مختلف ریخته می شود اما چگونگی و اخلاص آن مهم است که قیام عاشورا بارزترین و خالص ترین آنهاست.

دومین کنگره شعر مقاومت بین الملل با حضور 97 شاعر از ایران و 15 کشورجهان از 11تا 13آبان ماه در بوشهر برگزار شد.

کد خبر 1452059

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha