۱۴ آبان ۱۳۹۰، ۸:۳۳

حجازی تأکید کرد:

جبران عقب ماندگی‌های بهداشتی و درمانی قم نیازمند توجه ویژه است

جبران عقب ماندگی‌های بهداشتی و درمانی قم نیازمند توجه ویژه است

قم - خبرگزاری مهر: رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره به اینکه طی سالهای اخیر اقدامات خوبی در حوزه بهداشت و درمان در قم انجام شده است، جبران عقب ماندگی‌ها و کاستی‌های بهداشتی و درمانی در این استان را نیازمند توجه ویژه و نگاه کلان به قم عنوان کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر سید شمس الدین حجازی در جلسه مشترک مسئولان دانشگاه و روسای دانشکده‌های مختلف دانشگاه علوم پزشکی قم با معاون آموزشی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به تأکیدات مکرر رهبر معظم انقلاب در خصوص اهمیت قم به عنوان آبروی نظام اسلامی گفت: خوشبختانه در سالهای اخیر برنامه‌های خوبی برای جبران نیاز‌های پزشکی و آموزش درمانی انجام شد.

وی با بیان اینکه تقویت نگاه آموزشی در حوزه درمان از دولت نهم آغاز شد افزود: ایجاد دانشکده دندانپزشکی که می‌تواند گام بزرگی در جهت تقویت حوزه بهداشت دهان و دندان باشد از جمله این اقدامات است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم، رشد شاخص‌های آموزشی و پژوهشی در سالهای اخیر در این دانشگاه را مورد توجه قرار داد و گفت: به عنوان مثال در سال 84 این دانشگاه تنها یک مقاله داشت که این رقم در سال 89 به 90 مقاله رسیده است.

وی تصریح کرد: علی‌رغم برنامه‌ها و طرح‌های انجام شده در حوزه بهداشت و درمان جبران عقب ماندگی‌ها نیازمند توجه ویژه و نگاه کلان به قم است.

توسعه بخش آموزش در حوزه بهداشت و درمان در قم ضروری است

معاون آموزش تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی قم نیز در این جلسه با بیان گزارشی از اقدامات و فعالیت های آموزشی و پژوهشی این دانشگاه گفت: در حال حاضر حدود 1400 دانشجو در 15 رشته تحصیلی در پنج دانشکده و 6 مرکز آموزشی درمانی تحصیل می‌کنند.

دکتر علیرضا کوهپایی افزود: ایجاد پردیس دانشگاه در دست اقدام است که با راه اندازی و ایجاد آن بسیاری از محدودیت‌های آموزشی جبران خواهد شد.

وی ایجاد زیرساخت‌ها برای دانشکده تازه تاسیس دندانپزشکی و آموزشی بیمارستانها، توسعه تحصیلات تکمیلی مبتنی بر نقشه جامع علمی سلامت و سند آمایش آموزش استان، فعالیت‌های عمرانی، تکمیل پردیس دانشگاه و استاندارد سازی فضای فعلی دانشکده‌ها را از جمله نیاز‌های آموزشی دانشگاه علوم پزشکی قم برشمرد و گفت: رفع این مشکلات و ایجاد ظرفیت‌های جدید نیازمند توجه دولت و اختصاص اعتبارات لازم و نگاه ویژه به قم است.

معاون آموزش تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی قم پذیرش دستیار تخصصی و توسعه دوره های تحصیلات تکمیلی و جبران خلاهای آموزشی را از جمله برنامه‌های این دانشگاه در حوزه آموزش برشمرد و گفت: با توجه به موقعیت و حجم زائران و مسافران که سالانه در قم حاضر می‌شوند و حضور طلاب غیر ایرانی توسعه بخش آموزش که تاثیر مستقیم در بخش درمان دارد ضروری است.

متناسب با جایگاه قم امکانات و خدمات گسترش نیافته است

مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه علوم پزشکی قم هم در این جلسه با بیان اینکه قم خاستگاه انقلاب است افزود: متاسفانه متناسب با جایگاه قم امکانات و خدمات در این شهر گسترش نیافته است.

حجت الاسلام علی محمدی حرکت در خط شهیدان و ارزشهای اسلامی را دارای اجر عظیم دانست و گفت: کسانی که در مسیر شهدا و حکومت الهی خدمت می کنند دارای اجر شهدا نزد خداوند هستند.

بعد از این جلسه جمعی از مسئولان حوزه آموزش وزارت بهداشت در مراکز آموزشی و درمانی و دانشکده‌های این دانشگاه حاضر شدند و به بررسی شرائط، امکانات و نیازهای این مراکز پرداختند.

قرار است پس از این بازدیدها موضوعات و مسائل دسته بندی و در جلسه‌ای با حضور مسئولان در وزارت بهداشت بررسی و تصمیم گیری شود.

برگزاری جلسه مشترک با حضور اعضا هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی قم از دیگر برنامه های دکتر محققی معاون آموزشی وزیر بهداشت در قم بود.

در این جلسه دیدگاههای مختلف اعضا هئیت علمی این دانشگاه در خصوص توسعه تحصیلات تکمیلی و رفع مشکلات آموزشی مطرح و بررسی شد.

کد خبر 1452181

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha