پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۴ آبان ۱۳۹۰، ۱۳:۵۶

سپهوند مطرح کرد:

راه اندازی ایستگاههای سنجش آلودگی در لرستان ضروری است

راه اندازی ایستگاههای سنجش آلودگی در لرستان ضروری است

خرم آباد - خبرگزاری مهر: مدیرکل هواشناسی استان لرستان بر ضرورت راه اندازی ایستگاههای سنجش آلودگی در استان تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، نورالدین سپهوند صبح شنبه در جلسه کارگروه مقابله با اثرات زیانبار ریزگردهای عربی در لرستان اظهار داشت: در راستای وظایف خود پیرامون ریزگردهای عربی اقدامات خوبی را انجام داده ایم که تجهیز فرودگاه خرم آباد به تجهیزات تخصصی در این زمینه از جمله فعالیتهای انجام شده بوده است.

وی با بیان اینکه هواشناسی لرستان هم اکنون دارای پوشش خوبی در استان است، بیان داشت: در حال حاضر 15 ایستگاه هواشناسی در استان با نیروی متخصص مشغول به فعالیت است.

مدیرکل هواشناسی استان لرستان ادامه داد: در این زمینه لرستان نیازمند راه اندازی ایستگاههای سنجش آلودگی است که در صورت تامین اعتبار آمادگی داریم دستگاههای سنجش آلودگی را در ایستگاههای هواشناسی استان نصب کنیم.

سپهوند تصریح کرد: با توجه به فعالیت نیروهای متخصص در ایستگاههای هواشناسی استان نصب دستگاههای سنجش آلودگی می تواند کمک بسیار خوبی در اطلاع رسانی و تکمیل بانک اطلاعاتی در این زمینه باشد.

کد خبر 1452783

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha