به گزارش خبرگزاری مهر، دراین جشنواره تمامی روابط عمومی های وزارتخانه ها، سازمان ها، موسسات دولتی و غیردولتی با ارسال بیش از هزار و 200 اثر در رشته های پژوهش و افکارسنجی، ارتباط رسانه ای، ارتباط مردمی، ارتباطات درون سازمانی، انتشارات، ارتباط الکترونیکی، تبلیغات و بازاریابی، بخش ویژه، انتخاب بهترین مدیر و کارشناس برترروابط عمومی باهم به رقابت پرداخته و روابط عمومی منطقه هشت عملیات انتقال گاز ایران توانست تندیس برتر بخش مدیریت را به خود اختصاص دهد.
برگزاری چنین جشنواره های کشوری زمینه را مهیا می سازد تا دانش پژوهان و دست اندرکاران روابط عمومی بتوانند اندیشه ها و دیدگاه های خود را درباره روابط عمومی در همه اشکال آن از جمله مدیریت، ارتباطات بحران، مسئولیت اجتماعی، رسانه های جدید، ارتباطات مشارکتی، ارتباطات انسانی، تکریم ارباب رجوع، مشکلات و مسایل عمومی و...را با یکدیگر در میان بگذارند.
در این جشنواره ملاک های ارزیابی برای انتخاب بهترین مدیر روابط عمومی مجموعه فعالیت ها و تلاش هایی است که مدیران روابط عمومی برای تقویت ساختار روابط عمومی از داخل و خارج سازمان انجام داده اند که سازماندهی و تشکیلات، بودجه و اعتبارات، تقویت منابع انسانی، ارتباط و مشاوره به مدیریت، جذب امکانات، نوآوری و خلاقیت از جمله این اقدامات است.
همچنین برنامه ریزی، نظارت و ارزیابی از قبیل برنامه موضوعی یا کار برنامه ای، برنامه سالانه یا راهبردی، توانمندسازی از قبیل تدوین برنامه های مدون آموزشی، تدوین برنامه های ایجاد انگیزشی، تدوین ساختار مصوب سازمانی، تدوین دستورالعمل ها و... از ملاکهای دیگر برای انتخاب بهترین مدیرروابط عمومی در این جشنواره بوده است.
گفتنی است، روابط عمومی منطقه هشت عملیات انتقال گاز ایران همچنین موفق شد درنخستین جشنواره روابط عمومی های استان آذربایجان شرقی نیز رتبه برتر بخشهای فرهنگ سازی شعار سال 89 ( همت مضاعف و کارمضاعف) تبلیغات و انتشارات را در کارنامه خود یدک بکشد.
دراین جشنواره که همزمان با هفتمین کنفرانس بین المللی روابط عمومی برگزارشد از دانشگاه های مطرح کشور در حوزه علوم ارتباطات و روابط عمومی بعنوان اعضای کمیته علمی کنفرانس دعوت بعمل آمده بود و اساتید و صاحبنظران داخلی وخارجی و با تعیین موضوع مسیریابی روابط رسانه ای، دگرگونی، چالش و تاثیر، به کالبد شکافی روابط رسانه ای و ارائه راهکارهای موجود پرداختند.
نظر شما