پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۴ آبان ۱۳۹۰، ۱۶:۵۱

فرخی:

برگزاری تعدد جشنواره‌های تئاتر فاجعه است

برگزاری تعدد جشنواره‌های تئاتر فاجعه است

دبیر هشتمین جشنواره تئاتر ماه در نشست خبری این رویداد با اشاره به اینکه جشنواره تئاتر "ماه" از اولین دوره زیر نظر حوزه هنری برگزار می‌شود، گفت: با برگزاری پنج شش جشنواره می‌توانیم بهترین نتیجه را داشته باشیم، اما در طول سال 150 جشنواره تئاتر برگزار می‌کنیم و این فاجعه است.

به گزارش خبرگزاری مهر، نشست خبری جشنواره تئاتر "ماه" صبح امروز14 آبان ماه با حضور دبیر جشنواره در حوزه هنری برگزار شد.

حسین فرخی در این نشست گفت: تئاتر ما مانند یتیم مادر مرده‌ای است که آخرین نفس‌ها را می‌کشد و هیچ کس نمی‌تواند کاری برای آن انجام بدهد. شرایط تئاتر در چند سال اخیر به گونه‌ای بوده که کمترین بارقه‌ امیدی وجود ندارد و فعالان این عرصه دچار اندوه و یاس فلسفی شده‌اند. این مسائل به سیستم مدیریتی تئاتر ما باز می‌گردد.

فرخی ادامه داد: جشنواره تئاتر"ماه" بعد از هفت دوره هنوز نتوانسته به اهدافی که مدنظر داشته، دست پیدا کند. قرار بود این جشنوار نگاه ویژه‌ای به معنویت هنر و اندیشه داشته باشد اما هنوز این اتفاق نیفتاده است. قرار نیست جشنواره تئاتر "ماه"شبیه جشنواره‌های دیگر باشد. جشنواره‌ "ماه" نیازی به بخش‌های خیابانی یا کودک ندارد چرا که در هر دو بخش جشنواره‌های مستقلی وجود دارد.
 
وی افزود:‌ در بخش صحنه‌ای عزت‌الله انتظامی ، حسین مسافرآستانه‌ واعظم بروجردی‌، داوری آثار را انجام می‌دهند. البته ممکن است دو هنرمند دیگر به این ترکیب اضافه شود. مشغول رایزنی‌هایی با حمید سمندریان و علی نصیریان هستیم که هنوز قطعی نشده است. در بخش تئاتر خیابانی هم شورایی مرکب از یدالله وفاداری، حسین راضی ،‌ همراه با محمدحمزه‌زاده داوری آثار را انجام می‌دهند. داوری آثار بخش کودک و نوجوان برعهده مریم معترف ‌، محمدحسین ناصربخت‌ وحسن دولت آبادی است.
 
فرخی توضیح داد: جشنواره تئاتر"صاحبدلان" هیچ ارتباطی به تشکیلات حوزه هنری ندارد. اما جشنواره تئاتر "ماه" از آغاز قرار بوده با چنین فرمتی حرکت کند. با این تعداد جشنواره به شدت مخالفم. با پنج شش جشنواره می‌توانیم بهترین نتیجه را داشته باشیم اما در طول سال 150 جشنواره تئاتر برگزار می‌کنیم و این فاجعه است.
 
در ادامه نشست علی قربانی مسئول مرکز محافل و جشنواره‌های حوزه هنری که اخیرا راه اندازی شده است،  با ارائه توضیحاتی درباره انتشار فراخوان جشنواره تئاتر"ماه" و بخش‌های مختلف آن یادآور شد: فراخوان را نیمه تیرماه منتشر کردیم و برای آثاری که به دستمان رسید فرم‌های ارزشیابی پر شد.
 
وی ادامه داد: آثار بخش صحنه‌ای بزرگسال در چهار سالن اندیشه‌، سوره‌، مهر و ماه حوزه اجرا می‌شوند. از سوی دیگر نمایش‌های بخش کودک و نوجوان نیز در تالار هنر و مرکز تئاتر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به صحنه می‌روند.
 
هشتمین جشنواره تئاتر ماه از 17 تا 24 آبان ماه برگزار می‌شود.
کد خبر 1452917

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha